bish - kopt Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 mianowicie chodzi mi o ten plastik przy drążku zmiany biegów co sięga aż pod popielniczke - wersja poliftowa, na tym siedzi jeszcze chromowana nakładka bo to automat, chce to wrzucić w carbon, jak to się ściąga?
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 torks+śrubokręt i jakiś klucz, wbijasz się do furki, na kolana i szukasz, trochę chęci a nie na gotowe, wiem, że cały tunel środkowy musisz odkręcić :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 na gotowe właśnie ma być najlepiej fotostory myślisz że ja nie mam co robić tylko sidzieć cały dzień w aucie
Miszka82 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 na gotowe właśnie ma być najlepiej fotostory myślisz że ja nie mam co robić tylko sidzieć cały dzień w aucie to serwis albo jakiś warsztat leń
Mrozial Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 podważasz palcami ten plastik do góry, tam gdzie konsola schodzi w dół do zapalniczki. Są tam dwa zatrzaski, łatwo się to zdejmuje, jest to dobrze przemyślane. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi