paftelll Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Moze to troche dziwne pytanie ale ja tam fachowcem nie jestem ...wydaje mi się jednak ze turbina mi troche szwankuje ... furka ma jakby słabsze porzyspieszenie ....\ Moze ktos powie jak sprawdzic kiedy turbina szwankuje a kiedy jest OK?? please
Gość Murzyn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 najprosciej i najpewniej podpiac VAG i przejechac sie autem...wyjdzie wszystko co jest nie tak
Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 moze przeplywka pada i dlatego mocy mu brak
spanky Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Moze to troche dziwne pytanie ale ja tam fachowcem nie jestem ...wydaje mi się jednak ze turbina mi troche szwankuje ... furka ma jakby słabsze porzyspieszenie ....\Moze ktos powie jak sprawdzic kiedy turbina szwankuje a kiedy jest OK?? please podpiąc pod Vag'a i zrobic test podczas jazdy .... tutaj masz opisane -> http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopic.php?t=2770&start=0
paftelll Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ok tylko co to jest przepływka
Gość Murzyn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 przeplywomierz...takia mala paskuda wpieta w rure dolotowa ktora informuje komp jaki ma byc sklad mieszanki..lubi czesto sie zepsuc
spanky Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ok tylko co to jest przepływka :arrow: http://motoryzacja.interia.pl/tuning/od_kuchni/artykul?art_id=18411 :!:
paftelll Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2006 dzięki posprawdzam co i jak ... moze w koncu dojde co jest grane
Gość Murzyn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 spanky, ulala dokladne info...a ja to uproscilem do minimum :smile:
spanky Opublikowano 28 Czerwca 2006 Opublikowano 28 Czerwca 2006 spanky, ulala dokladne info...a ja to uproscilem do minimum :smile: no co .... widac ze kolega "zielony" w tych sprawach wiec niech siedzi i czyta .... :twisted:
cinekvip Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 paftelll, turbina nadaje sie do regeneracji nawet po przejechaniu 100tys. km. z tego co wiem mo kolorze spalin mozna poznac jaki jest stan turbiny(jesli auto w wydychanym powietrzu sporo kopci to raczej wina turbiny. i jeszcze po pieknie jeczacym dzwieku dobry mechanik oceni stan tego dopalacza
JoeyTomek Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 paftelll, turbina nadaje sie do regeneracji nawet po przejechaniu 100tys. km. z tego co wiem mo kolorze spalin mozna poznac jaki jest stan turbiny(jesli auto w wydychanym powietrzu sporo kopci to raczej wina turbiny. i jeszcze po pieknie jeczacym dzwieku dobry mechanik oceni stan tego dopalacza co to znaczy po jczcym dzwieku?
cinekvip Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 co to znaczy po jczcym dzwieku? po swiszczacym - teraz bardziej pasuje:)
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (jesli auto w wydychanym powietrzu sporo kopci to raczej wina turbiny bzdura mozesz miec filtr powietrza zapchany i tez kopci,duzo zalezy jeszcze od koloru dymka :twisted:
cinekvip Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (jesli auto w wydychanym powietrzu sporo kopci to raczej wina turbiny bzdura mozesz miec filtr powietrza zapchany i tez kopci,duzo zalezy jeszcze od koloru dymka :twisted: BZ(D)URA TO TAKA RZEKA W POLSCE JAKBYS POTRAFIL DOKLADNIE CZYTAC TO MOZE BYS ZAUWAZYL ZE COS WSPOMNIALEM O KOLORZE SPALIN :redface: [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 02-04-2007, 15:06 ] dlaczego jesteś niegrzeczny ? Jest jakiś cel, że podnosisz ton ? Chyba wiesz co oznaczają duże litery....
Rekomendowane odpowiedzi