emperorek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 witam szukam nakładki pod tablice od modelu rs4 b7, mianowicie poszukuje numeru czesci, chodzi o polerowaną nakładke która posiada zarówno na dole jak i u góry dwa paski z chromu.. ponizej zamieszczam zdjęcie... i oczywiscie pytanie czy bedzie ona pasować do a4 b7 ze zderzakiem s-line chodzi dokładnie o coś takiego http://www.gmgracing.com/images/gmgblackb76big.jpg pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc
ROBERT Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Tu masz dostępne ramki w RS4, która to jest dokładnie przyjrzyj się sam Najbardziej by pasowała "4". Ale ta jest z RS4 Cabrio i nie występuje jako część zamienna
emperorek Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 no tą stronke tez widziałem w etce jak w serwisie byłem i również wskazałem serwisantowi nr 4 jednak jak potem sie okazało samych "czwórek" jest kolejne kilka modeli...
ROBERT Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 no tą stronke tez widziałem w etce jak w serwisie byłem i również wskazałem serwisantowi nr 4 jednak jak potem sie okazało samych "czwórek" jest kolejne kilka modeli... Według mnie ta "czwórka" była tylko w wersji RS4 Cabrio , a ETKA nie podaje nr.
emperorek Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 http://www.gmgracing.com/images/gmgblackb76big.jpg kurcze to nie mam pomysłu na tym zdjeciu nie ma wersji cabrio tylko normalny sedan.... jakies pomysły
ROBERT Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 A po czym poznajesz, że to sedan ? Może ktoś przełożył z Cabrio
emperorek Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 no mozliwe ze cabrio juz sam nie wiem, jednak zdjecia tego auta są na necie i ten konkretny to sedan.... skoro to ramka z cabrio, to masz moze nr czesci??
ROBERT Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 no mozliwe ze cabrio juz sam nie wiem, jednak zdjecia tego auta są na necie i ten konkretny to sedan.... skoro to ramka z cabrio, to masz moze nr czesci?? Według mnie ta "czwórka" była tylko w wersji RS4 Cabrio , a ETKA nie podaje nr.
DumDum Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Otóż ETKA podaje numer tej części. Wystarczy zmienić kraj na USA, dlaczego tłumaczyć chyba nie muszę. 8E0 807 287 D
Rekomendowane odpowiedzi