stojanp Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam, czy istnieje możliwość dociągnięcia klapy od schowka ? Po montażu kieszeni 2DIN na nowe radio delikatnie odstaje mi klapa od schowka, niewiem jak ją dociągnąć... Czy ktoś z was robił już coś takiego ? Z góry dziękuje za odpowiedzi
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Robiłeś coś ze schowkiem? Odkręcałeś go, żeby np. dostać się gdzieś tam do kabli, etc? Może po prostu nie dokręciłeś go tak jak trzeba?
stojanp Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Właśnie problem w tym że robili mi to "fachowcy" w firmie zajmującej się montażem sprzętu Car-audio i teraz nie do końca wiem co dokładnie było z tą klapą robione
akjam Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Masz 5 wkrętów, które "trzymaja" cały schowek. 3 od dołu i 2 od góry albo odwrotnie bo nie pamiętam. Może spróbuj je dokręcić i schowek po prostu się dźwignie i wszystko wróci do normy.
Krzy0 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 W schowku sa takie plastiki w ktore wsuwają sie zasuwy ja nie bedzie którejś to bedzie odstawał
Rekomendowane odpowiedzi