dudi75 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Mam pytanie interesuja mnie opinie na temat firmy KingSoft , czy ktos cos u nich robil ?. Firma ma siedzibe w Nowym Saczu .
kuternik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Odświerzam kotleta Ja jadę do nich w sobotę do siedziby w Ostrowcu i dowiem się ile biorą i czy mają tą hamownie która obiecali mieć.
Michal_777 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Odświeżam kotleta Ja jadę do nich w sobotę do siedziby w Ostrowcu i dowiem się ile biorą i czy mają tą hamownie która obiecali mieć. Kolego mógłbyś się podzielić opinią na temat tej firmy? Pytam bo zamierzam się tam wybrać w niedalekiej przyszłości.
dudi75 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Z tego co sie orjentuje to jeszcze w hamowni w ostrowcu nie maja
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 firma musi być nie głupia gdyż jeździli swoim golfem II na wyścigach 1/4 mili w Kamieniu Śląskim, auto jeździło bezproblemowo w przeciwieństwie do innych aut znanych tunerów
ctv Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Chyba znam wlasciela firmy,przemily czlowiek
Rekomendowane odpowiedzi