karolasterka Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam. Panowie dziś zobaczyłem że mam coś nie tak tzn. pod przed turbiną jest takie coś ( nie wiem jak to sie nazywa) z którego wychodzą wężyki czerwony czarny itp. i jest do tego taka wtyczka brązowa do której muszą być podłączone kabelki, tylko ze u mnie sa urwane, kabel koloru czerwono-białego i brązowy. muszę je podłączyć tylko nie wiem który w jaki pin, wtyczka ma podpisane wejścia 1i 2,. Poje pytanie do którego kabel brązowy a do którego cz.-biały? proszę o szybką poradę, może ktos u siebie zerknie jak to ma.. dodam jeszcze ze te babelki idą do tych wszstkich co są podpięte do przepływomierza [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 16:20_________________________________________________ problem rozwiązany, zobaczyłem jak idą te kabelki u kolegi w jego audi80 1.9 silnik 1z. Czer.biały pod pin 2 na kostce a brązowy pod 1 Nie wiem co jest grane ale samochód odżył, reaguje na pedał gazu jak diabli:) Przedtem też nie było najgorzej ale czegoś mu brakowało, teraz już chyba wiem czego :gwizdanie: moze ktos mi chociaz powie od czego ten zawór jest i jak się nazywa
grzanek85 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 sterowanie turbiną, to auto nie miały nic mocy wcześniej....
Rekomendowane odpowiedzi