maja-m Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Mam problemik :gwizdanie: Dorabiałem ostatnio kluczyk, z tego co mi wiadomo gdy kupowałem auto poprzedni właściciel mówił że autko posiada centralny (nie wiem czy dobrze to nazywam chodzi o to że jak otwieram jedne drzwi to otwierają się wszystkie) ale nie działa jakaś pompka czy siłownik. A problem polega na tym że w końcu dorobiłem kluczyk otwieram nim wszystkie drzwi i jest elegancko ale jak wkładam go do stacyjki to nie chce się ruszyć (przekręcić). Co może być nie tak? Facet który mi dorabiał kluczyk pytał się o jakieś kodowane kluczyki czy coś w tym stylu ale ja nie mam pojęcia o co chodzi. HELP Nie mogłem nic znaleźć na forum ;( mam nadzieje ze wątek w dobrym temacie.
domjenick Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 otwieram nim wszystkie drzwi i jest elegancko ale jak wkładam go do stacyjki to nie chce się ruszyć (przekręcić). problem dotyczy "mechanizmu" stacyjki i zaciętego bębenka ,a nie kodowania immo-jeśli nic nie pomoże-tylko ASO i wymiana stacyjki
maja-m Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Jeszcze poczekam do jutra bo ten facet co mi dorabiał kluczyk powiedział że ściągnie jakiś nowy wkład i może ten będzie git. A ile wymiana tej stacyjki może kosztować?
maja-m Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Dzięki wielkie za pomoc bo nikt mi ze znajomych na to nie potrafił powiedzieć, będe miał wolny czas od szkoły w tygodniu to zawitam na pewno do jakiegoś serwisu Audi. Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi