neku Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Mam pytanie czy wie ktoś com może powodować dziny dziek przy skręcaniu kołami jest to jakby stary zawias skrzypiał dzieje sie to przy kreceniu na postoju jak i w jeźdźie dodom takze ze mam przegób ukręcony czyżby to była tego wina za wszystkie posty dziekuje aha silnik 1.9 tdi 110km afn 96r
Infermus Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zacznij od wymiany przegubu a potem nasłuc**j czy dalej masz zgrzyty.
Bulik Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Mam pytanie czy wie ktoś com może powodować dziny dziek przy skręcaniu kołami jest to jakby stary zawias skrzypiał dzieje sie to przy kreceniu na postoju jak i w jeźdźie dodom takze ze mam przegób ukręcony czyżby to była tego wina za wszystkie posty dziekuje aha silnik 1.9 tdi 110km afn 96r któryś sworzen jest zatarty dlatego skrzypi ..jak jezdzisz na ukreconym przegubie ?? :shocked:
neku Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 przegób jeszcze sie nie ukrecił chyba bo jeżdże na skreconych kolach slychc jak trzaska "gra"
Gość majki-m Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Przegub to raczej strzela, skrzypiec może Ci coś w zawieszce, wahacze, łączniki...
Rekomendowane odpowiedzi