Stichy Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Ostatnio mam problem z moja navi, a mianowicie nie moge zaplanowac trasy w IE a wszedzie indziej smiga bez problemu. Moge tylko zaplanowac na wyjazd z IE pewnie bana dostalem i juz mnie tu nie chca Restartowalem,aku byl odpiety do ladowania, navi byla wyciagnieta na noc (tym raze tylko :>) i nic nie dalo - mapa u kolegi dziala, laser czyszczony, a i navi nowa Chcialem podpiac sie vagiem ale nie daje rady bo wyskakuje TOO MANY COMMUNICATIONS ERRORS TO CONTINUE Czy jestem sam w stanie cos zrobic ( w listopadzie sam montowalem i wsio dzialalo) Z gory dziekuje za pomoc
AndyN Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 (...)Ostatnio mam problem z moja navi, a mianowicie nie moge zaplanowac trasy w IE a wszedzie indziej smiga bez problemu. Moge tylko zaplanowac na wyjazd z IE pewnie bana dostalem i juz mnie tu nie chca (...) Masz obie płytki czy tylko jedną z mapami Polski? IR jest na DVD1, PL na DVD2 DVD1: Germany, Austria, Switzerland, Andorra, Belgium, France, Great Britain, Ireland, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Portugal, San Marino, Spain, Vatican City DVD2: Germany, Austria, Switzerland, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Croatia, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Sweden, Slovenia, Slovakia, Czech Republic, Hungary
Stichy Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Mam obie plytki i jak pisalem - moge zaplanowac trase z miejsca w ktorym sie znajduje ale miejsce docelowe nie moze znajdowac sie w IE - wszedzie indziej dziala bez problemu np wezme Galway - Londyn i pokaze przez cala IE i Anglie bez problemu ale jak juz chce wziac Galway - Dublin to sie zawiesza w momencie zatwierdzenia miejsca docelowego i dlaczego nie moge vagiem polaczyc sie z radiem ani navigacja a w glosnikach slychac probe polaczenia - sam juz nie wiem co mam robic
Rekomendowane odpowiedzi