Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] 1.8T gdzie w Krakowie zrobić program ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :good:

Troche porobiłem przy aucie przez zime przygotowując je do ewentulanego podniesienia mocy(rozrząd, pompy, paski, sprzeglo, wieksze opony, hamulce)

Mam kolege który ma znajomego z projektu XS i za 800pln 2xhamowania podniesie mi moc. Może Ktoś poelcić inna firmę lub osobę która zrobi to dobrze i w miare w dobrych pieniadzach ? :hi:

Opublikowano

800zł z hamownią powiadasz....................to masz taniej niż przy grupowym programie u znanego tunera.

Więc na nic tańszego raczej nie licz.

Pytanie tylko czy ten ktoś w tej cenie zrobić to jak powinien - ale to już nie mnie oceniać :wink4:

Opublikowano

w podobnych pieniądzach i u kogoś kto ma pojęcie w Krakowie zrobisz tylko w TTC tylko raczej bez hamownii

współpracuje/współpracował z compotami

zna sie na rzeczy a obsługa klienta w jego wydaniu leży i kwiczy

XS podobno też dają rade

btw wstydzisz sie pisać w wątku krakowskim ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem czy wstydze...szczerze powiedziawszy nawet nie wiedzialem ze jest osobny dział na to... :rolleyes: Zastanawiam sie nad xesem.

W AEB głównie blokuje turbina ? Można na seryjnych gratach uzyskac powiedzmy 180ps 300nm ? Bo szczerze powiedziawszy chcialbym nawiazac troche do charakterystyki disla :) łagodny przebieg z delikatna chopka przy 2.2 tyś np. Jakie jest max na serii?

Opublikowano

180 KM uzyskasz, jak masz osprzęt OK i stan silnika w porządku. Ale tych Nm nie. 270-280 może.

Opublikowano
  • Autor

Co wymienic najtanszym kosztem aby mozna bylo wyżej go podciągnąc mocowo ?

Opublikowano

Co wymienic najtanszym kosztem aby mozna bylo wyżej go podciągnąc mocowo ?

stary...miliard razy było napisane na forum

Opublikowano

suszara K03s :good:

Opublikowano

dostań taką... :gwizdanie:

Loco, ja założyłem test pipe + tip + stożek + wycięty środkowy tłumik i wyszło 170KM, teraz założyłem FMIC i jadę na program...

moim zdaniem żaden mod nie jest tani, ale u mnie moc najbardziej odczułem po wywaleniu kata i wstawieniu test pipa :wink4:

Opublikowano

faktycznie to najtańszy sposób :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

no ok można zamknąć. Dzięki za wypowiedzi :rolleyes:

Opublikowano

Nie polecam ProjectXS,robili mi poprzedni wóz 3 miesiące i spaprali co się dało,nigdy więcej tej firmy,to amatorzy.

Polecam Daniela z TTC(ale nia ma już hamowni) albo Aligatora w Tychach.

Opublikowano
  • Autor

Ale co konkretnie babrali ? A co do aligatora to slyszalem e jest dobry ale do disli a w benyniakach slabo siedzi.

Opublikowano

robi benzynki i to dobrze

ale AEBa nie tyka :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie tak się boją tych przepustnic na linkę. Mnie tam nie przeszkadza i chwalę sobie.

Opublikowano
  • Autor

a co ma wspólnego linka.... :shocked:

Opublikowano

a co ma wspólnego linka.... :shocked:

nie każdy tuner chce się zająć autem z przepustnicą na linkę, po prostu, gorzej się stroi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wow... widzę ze jest sporo zmiennych...Dodatkowo w AEB trzeba wylutowac Eprom wlutowac podstawke i zainstalować nową kośc z nowym programem. Sporo strojenia... :( Widzę że nie jest to takie proste i miłe...

Opublikowano

wow... widzę ze jest sporo zmiennych...Dodatkowo w AEB trzeba wylutowac Eprom wlutowac podstawke i zainstalować nową kośc z nowym programem. Sporo strojenia... :( Widzę że nie jest to takie proste i miłe...

panikujesz :gwizdanie:

byłem świadkiem jak firma Compsport wgrywała virusa do AEB, zajęło im to jakoś 45 minut, z dwoma pomiarami, osiągnięta moc bardzo zadowalająca :)

aaa oczywiście compoty z Bielska :gwizdanie:

Opublikowano

tez bielsko polecam, ale wiem ze compsport ma też swój oddział w krakowie

ogólnie CS prezentuje bardzo zdrowe podejscie do modow - nic na siłe, jak cos jest nie tak, to pierw trzeba to ogarnac - rezultaty zawsze zadowalajace :)