hideen22 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 http://moto.allegro.pl/item906174302_chiptuning_vw_audi_volkswagen_2_4v6_2_6_2_8_v6.html Witam Panowie:)co o tym sadzicie??czy to nie jest przypadkiem jakaś ściema/?
czaja77 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jak chcesz to sobie takie cudo zamontuj, po trzecie szukaj
hideen22 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 hehe sorki za szybko poleciałem i zamiast aah wyszło ahh:)mała pomyłka:)
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jak wierzysz w cuda to kupuj żeby zyskać jakiś koń mechaniczny to musiał byś pobawić się z dolotem i zmienić układ wydechowy, kasy pójdzie dużo a mały przyrost, dlatego przed kupnem auta należy się zastanowić czy będzie chrapka na więcej
hideen22 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 No własnie wiesz kupowałem z zamysłem że mi starczy i ogłnie że długo niebęd miał tej furki ale zabardzo mi sie spodobała no i jest w idealnym stanie ciezko taka znaleźć uwierz mi:)ale tak sie tylko zastanawiam po prostu wydech napewno zmieniam jescze w tym tygdniu jak znajde czas:)ale macie racje to tylko złudne marzenia za duzo by było trzeba robić zaczynając od wałków wydechu itd...kurcze
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 No własnie wiesz kupowałem z zamysłem że mi starczy i ogłnie że długo niebęd miał tej furki ale zabardzo mi sie spodobała no i jest w idealnym stanie ciezko taka znaleźć uwierz mi:)ale tak sie tylko zastanawiam po prostu wydech napewno zmieniam jescze w tym tygdniu jak znajde czas:)ale macie racje to tylko złudne marzenia za duzo by było trzeba robić zaczynając od wałków wydechu itd...kurcze przez głowo "wydech" ja rozumiem cały układ wydechowy od kolektora po końcowy tłumik, bo zmiana samego końcowego nic Ci nie da no i akurat wiem jak to jest znaleźć dobre auto, szukałem niedawno i dalej egzemplarzy typu 1.8T Q nie da się tak łatwo kupić
hideen22 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Nie no tak cały układ:)oczywiscie no i tu jest ból sprzedan ten i co kupie niby lepszy pojeżdże 2 tyg i wsadze w remont 2 rzy tyle co cena samochodu kurde jest ryzyko jest zbawa....poczekam na ciepło:)
Rekomendowane odpowiedzi