Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Passat AVF] Prośba o analizę logów. Passat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

katalizator jest ?

jaki przelot tego auta ?

Opublikowano
  • Autor

Jest. Przebieg 230tys. I raczej wygląda ze tak ma... mam książkę i w środku tak nie jest wytarty itp.

Opublikowano

w logach nic nie wskazuje zebys mial jakis problem z autem ...

Opublikowano
  • Autor

to katalizator wypruć?

Opublikowano

tak

Opublikowano
  • Autor

trochę tam roboty z tym jest... A można go jakoś drutem przekuć? Kiedyś tak przekułem w golfie II i było ok. Koledzy jeszcze zauważyłem z chłodnica paliwa mam coś nie tak... ponieważ jest cala wykrzywiona...[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 15:08_________________________________________________Wyciągłem ta rurę z katalizatorem i bylem u takiego mechanika co ma migomata żeby mi to rozbebeszył dmuchał w niego i mówi ze kat jest OK. Ale takie dmuchanie to chyba nic nie daje? Jak ja go mam sprawdzić? [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Katalizator wyciągnięty. Auto dalej idzie tak jak wcześniej :( Już nie wiem co z nim jest... Co jeszcze może być nie tak ? [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 19:50_________________________________________________A jeszcze powiedzcie czy po logach widać ze to jest silnik 130? Bo może ktoś wsadził tam silnik 101?

Opublikowano

101KM nie miały skrzyni 6-cio biegowej,a porównywałeś prędkość z licznika z navi albo z innym autem?

Opublikowano
  • Autor

Z navi to na navi o 5km mniej. No tak ale może skrzynia została z 130 a silnik 101?

Opublikowano

Hamownia :kox:

Opublikowano
  • Autor

A po logach nie widać? A ile kosztuje hamownia?

Opublikowano

przepływka może juz pomału daje o sobie znać wcześniej miałem AJM i jak go kupiłem to ledwie do 180 dobijał jak maluch sie zbierało powyżej 150 nie robiłem wtedy logów nawet o takim czymś nie słyszałem hihih przebieg 150 tys wpadłem na genialny pomysł podmieniłem przepływomierz od kolegi i inna jazda aż mi kierownice wyrywało może to pierwsze oznaki związane z przepływką koledzy powinni odszyfrować to z logów ja na tyle się nie znam.