Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[a4 97' Avant] subwoofer w bagazniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec sprawa wyglada tak chcialbym zalozyc sobie sprzecik do mojej audusi tylko jest jeden problem mam psa wielkiego amstafa ktry zajmuje caly bagaznik no i tuba odpada myslalem o subwooferach w klapie ale to po 1 za malo miejsca a po 2 do bedzie stukac klapa i rejestracja:/ myslalem tez o zamontowaniu w schowkach w bagazniku tych po bokach nie niszczac orginalnych klapek dorobil bym sobie takie... myslalem jeszcze o typowym kosmosie likwidacji schowka na narty i wcisnieciu tam ale malo miejsca poza tym gdbym mial zlozyc siedzenia byl by klopot co mi radzicie?? (LUBIE BASIWO) :)

Opublikowano

1) sprawdź czy czasem nie masz ori w lewym nadkolu :grin:

2) pod przednim siedzeniem - widziałem takie na Allegro. Jak sobie pod swoim zamontujesz - będziesz miał dodatkowo masaż prostaty :polew:

Oczywiście wszystkie inne niż tuba wynalazki będą miały odpowiednio niższą jakość.

Opublikowano
  • Autor

Tylko ze ja wolal bym w bagazniku poniewaz czesto wypadam ze znajomymi w plener i fajnie sobie otworzyc klape i porelaksowac sie w rytmach 2Pac'a, The Game'a :D poza tym po co mi sub z przodu tylko skoro z tylu byla by cisza :)

Opublikowano

Popatrz na ograniczenia jakie sam narzuciłeś.

Spodziewasz się suba wielkości kartona fajek, grającego jak profesjonalna skrzynia :shocked:

Oj coś mi się zdaje, ze takie rzeczy to tylko w Erze i albo Twój pies jeździ w bagażniku, albo Ty masz basiwo :grin:

Opublikowano
  • Autor

hehe no fakt faktem myslalem ze macie moze jakies pomysly:) Ale chyba juz wpadlo mi cos do glowy :D Jak cos zdzialam dam foty :)

Opublikowano

blackwallstreet zmniejsz ten obrazek bo kilka postów napisane a już prawie cała strona zajęta (choć nie powiem że ten Concept nie jest ładny...) co do woofera to zrób zabudowę zamiast koła zapasowego i tyle...

Opublikowano

pytanie z innej beczki. chcesz tego psa torturować tym wooferem czy jak....? :bicz2:

a tak w ogole jesli chcesz to moge ci fote na PW przeslac jak ja to u mnie rozwiazalem zeby miec jeszce troche miejsca w bagazniku.

Opublikowano

NIe powinno być problemu - spraw sobie głośnik (no może ograniczając miejsce 25cm) odpowiedni do obudowy zamkniętej - przy tym rozmierze pewnie coś ok 15 litrów a taka obudowa nie jest aż taka duża iwec albo skrzynia za siedzeniem albo adaptacja boczka - tzn. wyprowadzenie go ok. 10cm do przodu na równo z nadkolem, a w otwór po klapce wpasować skrzynię. Nie wiem jak udało by się mocowanie tego ale widziałem już na necie takie rozwiązania. Pomyśl jeszcze o wzmacniaczy gdzie by go usadowić?