michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 to zrobimy kilka telefonow do goscia... :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 haha jakich ;> ? zeby nie zbijal z ceny czy zeby pokazac ze jest zainteresowanie ( i wtedy nie zejdzie z ceny ) czy w jakim sensie ?
michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 np ja zadzwonie rano dam mu 2000 powie ze nie. topor zadzwoni popoludniu da mu 2000zl powie ze nie ty zadzwonisz dasz mu 2500 ... jakos tak zeby z ceny spadl... ale jesli chcesz to moge zadzwonic i powiedziec mu ze jutro po nie przyjade za te 3k i ma rezerwowac...
topor Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tylko nie wiem jak wyrezasz fotele od avanta w sedanie:D
Nowak_zg Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 hahaha nie nie ... nie dzwon zeby rezerwowal za 3k zl postaram sie sam wyrwac je jak najtaniej ;P cerB ale dzieki za checi
michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ale nie powiedzialem ze po nie przyjade [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:25_________________________________________________spoko nowak... nie bedzie blekitnej lini :>
Nowak_zg Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 przeloze sobie klamki, i ta skore co jest przy panelach ( bo to angol ) oczywiscie calego boczka nie uda mi sie przelozyc poniewaz jest to anglik jak widac po boczkach oraz .... ja mam zrobione panele ale wszystko bedzie git ... jeszcze nie wiem czy bede zostawiac sobie tapicerke czy pojdzie na handel jutro bede myslac odnosnie finansow [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:33_________________________________________________ :rant: taki zly to dawno nie bylem wczoraj dzwonilem do goscia i mowil zebym zadzownil dzis zeby gadac w sprawie ceny dzwonie dzis i co ... powiedzial ze sprzedane i zarezerwowane dla kogos innego brawo ... nie ma to jak ktos sobie robi z gęby szmate...
Nowak_zg Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 zapewne tak :gwizdanie: :bicz3: uf... ale jestem zly bo na 99% mialo isc do mojej a4 te wnetrze a nie na handel. odebralem dzis dowod rejestracyjny za szyby tyle dobrego ;] szyby dalej czarne ;]
slepy Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 zapewne tak :gwizdanie: :bicz3: uf... ale jestem zly bo na 99% mialo isc do mojej a4 te wnetrze a nie na handel. odebralem dzis dowod rejestracyjny za szyby tyle dobrego ;] szyby dalej czarne ;] no to szkoda Nowak, bo za***iste było , a takich gości to
michu93 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 yyy... to nie ja szkoda szkoda nowak... ach te czarne klamki... ;(
ajax Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Nic straconego Kupuj siedzenia z RS4 B7 bo strasznie ciekawy jestem czy da sie je zamontowac ;P
Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 dzis doszedl nowy mod topor mi wyreza drugie swiatlo przeciwmglowe z tylu ( seryjnie swieci sie tylko jedna strona ) zajelo mu to z 30 min .... a ja juz mam podwojne przeciwmglowe dziekowa topor pozatym snieg stopnial i w miare ladna pogoda sie robi to wlozylem znowu materialowe dywaniki..... zamontowalem nowy fotel kierowcy pare dni temu i pare pierdolek porobilem teraz na dniach wymienie 2 przeguby ( bo jeden juz stuka... a drugi profilaktycznie ) oraz przekladnie
topor Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 mega loozik:> jak cos to wiesz:D u mnie PIT STOP AUDI jest;p 068 3555335 -numer do firmy ktora robi przekladnie w KOzuchowie. Jedz tam przed wymiana swojej... moze uda sie naprawic Twoja jezeli to jakies mniejsze uszkodzenia. a co do pory wiosennej od jutra odpycham sie na Avusach;)
Nowak_zg Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 bede dzwonic bede .... hehe topor to moj nadworny serwisant audi od spraw malych jest jeszcze marek lakiernik, krzysiek mechanik i pavlos doradca i wyszukiwacz okazji czyli caly FZ team ;]
Cristoforo Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 zapodajcie nr tych progów od s4 i wszystko co tam trzeba zobacze ile sie da skroic rabatu u kolesi
Nowak_zg Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 ok zaraz pojade do aso to wezme ... jesli dadza
Rekomendowane odpowiedzi