Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak bedzie pasowac, jest to fotel z anglika ( pasazera ) ktory jest identyczny z fotelem kierowcy z audik z kierownica po lewej stronie.

na 100% wszystko pasuje :) bo juz przerabialem ten temat wczesniej z kremowa skora ;)

Opublikowano

Będziesz prostował rurki z tyłu, trochę śmiesznie wyglądają w tym zderzaku od S4 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Będziesz prostował rurki z tyłu, trochę śmiesznie wyglądają w tym zderzaku od S4 :tongue4:

bede zmienial albo caly wydech na dedykowany do 1.9tdi b5 albo same koncowki albo koncowa puszke

moze beda proste a moze leciutko zagiete tak jak np w nowym passacie czy a6 c6 3.0tdi[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 17:59_________________________________________________wlasnie przyszly dekielki do felg ori audi

zaraz ide zalozyc ;p

i jade odebrac do aso modul podswietlenia tablicy rejestracyjnej do tylu

bo zasniedział ;) [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 12:06_________________________________________________i na pierwszej stronie zrobilem delikatne porządki[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 12:11_________________________________________________ :rant: :ranting1: :doh1: :wallbash:

to nie te dekielki zamowilem

przyszly ale to nie takie ... sa za duze

tak to jest jak sie zamawia bez mierzenia

super.

mam na sprzedaz 4 dekielki jak cos za 40zl 4sztuki oddam

:([br]Dopisany: 21 Luty 2009, 16:40_________________________________________________Jesli sie uda to rezam nowy mod:

http://www.a4-klub.pl/smf/wnetrze/podlokietnik_z_passata_b5_fl-t67710.0.html;new[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 17:03_________________________________________________narazie rozeznaje sie w temacie

mysle ze moze wyjsc ciekawie

Opublikowano

lub kupie recaro z rs4 b5 lub b7 jak ogarne temat

ale czy od b7 podejda fotele do b5

Opublikowano
  • Autor

tez mnie to zastanawia .... pytalem juz na forum ale nikt mi nie dal jednoznacznej odpowiedzi

jest jeden problem z elektryka ( zeby dorezac )

drugi problem jest z wielkoscia foteli

i ulozeniem szyn

a trzeci problem taki ze ja mam panele z glosnikami zamiast schowka w drzwiach i moje wnetrze jest przez ciut wezsze niz normalnej b5

wiec ciekawi mnie to czy wejda fotele z b7 na szerokosc i ogolnie jak one wygladaja wielkosciowo oraz jak rozwiazac problem z ich zamocowaniem

Opublikowano

to chyba inna plyta podlogowa, wiec watpie......

Opublikowano

wymieniałem przednie błotniki?

bo napisałes ze są poszeżone o 1.5cm z kazdej strony

Opublikowano
  • Autor

nie wymienialem ;) poszerzalem ori

naciagana blacha, wyklepana i wygladzone szpachlem chyba ( chyba ! ) nie wiem jak to jest dokladnie zrobione bo robil to moj blacharz lakiernik ;)

u ktorego robie wszystko co zwiazane z blacharstwem i lakiernictwem w mojej a4[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 17:37_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item567063172_audi_rs4_b5_komplet_siedzen.html :gwizdanie:

jutro dzwonie i sie dowiaduje wiecej :)

Opublikowano

A ostatnio gadałeś ze bidny student :gwizdanie: :polew:

Opublikowano
  • Autor

i dalej sie trzymam tej wersji ;)

Opublikowano

i dalej sie trzymam tej wersji ;)

jak kupisz takie stołki :kox: to inwestuj w czarną podsufitke do Avanta :kox: kompletna ze wszystkimi plastikami jest za 1000zł na alegro (przynajmniej niedawno była) :gwizdanie:

Opublikowano

nie wymienialem ;) poszerzalem ori

naciagana blacha, wyklepana i wygladzone szpachlem chyba ( chyba ! ) nie wiem jak to jest dokladnie zrobione bo robil to moj blacharz lakiernik ;)

u ktorego robie wszystko co zwiazane z blacharstwem i lakiernictwem w mojej a4[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 17:37_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item567063172_audi_rs4_b5_komplet_siedzen.html :gwizdanie:

jutro dzwonie i sie dowiaduje wiecej :)

jakby nie inne wydatki, te stołki już by były kupione :wink4:, czyli Nowak czarna skóra od eSy do sprzedania :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie wiem czy kupie... jutro bede dzwonic do goscia i gadac o cenie ... jesli troche zejdzie z ceny to kupie

moze bedzie na handel moze do mojego auta

jeszcze nie wiem

zalezy jak sie wyrobie z funduszami bo mam teraz troche wydatkow...

jesli bede wkladac do siebie to moja skora bedzie na sprzedaz za ok 1500zl

Opublikowano

no własnie wydatki, ale te foteliki od RS :kox:

Opublikowano

chyba kazdy teraz wie co znaczy KRYZYS SWIATOWY :wallbash:

fajnie fajnie - sie kreci :kox: super bedzie :good:

Opublikowano

Kurde jak bym nie sprzedawal auta to chetnie bym je przygarnol...Jak nie sprzedam to moze i sie rozgladne za takimi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

na 99% je jutro wezme ;)[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:57_________________________________________________jestem po wstepnych rozmowach ... gosciu powiedzial zebym zadzownil jutro w sprawie ceny to sie dogadamy

Opublikowano

no to pisz za ile je łykłeś, za***iste są te czarne klamki w środku chyba swoje tak prysnę :evil:

Opublikowano

klami od zawsze mi sie podobaly :slina: toporowi ostatnio podsunalem pomysl z klamkami czarnymi teraz topor bedzie zazdroscil... tylko czekac az na ktoryms spocie nowak zostanie bez klamek :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie dogadalem ceny ...

jesli nic nie zejdzie z ceny to ich nie biore :)

ale podejrzewam ze zejdzie ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.