domjenick Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jak w temacie link do strony- KLIKNIJ NA LINK
ixdude Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wyglądają (firma) trochę swojsko: http://www.diamond-tyres.co.uk/
domjenick Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 chodzi mi o to,czy chociaz sezon pojeżdzę na nich
slaweq Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jeden sezon to na każdych nowych pewnie pojeździsz
domjenick Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Jeden sezon to na każdych nowych pewnie pojeździsz wiesz Sławku-raz w roku zmieniam zawsze ,teraz też miałem "jakieś tam" ,jeden sezon i powiem,ze jestem zadowolony,deszcz,nawet śnieg nie zatrzymały mnie pod górkę,więc pytam,czy ktoś zna i używał...
ixdude Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Nie wiem czy tam jest możliwość przejrzenia poprzednich aukcji sprzedającego, bo jeśli tak to możesz zapytać tych co już kupili. Zawsze jakieś rozwiązanie.
domjenick Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Nie wiem czy tam jest możliwość przejrzenia poprzednich aukcji sprzedającego, bo jeśli tak to możesz zapytać tych co już kupili. Zawsze jakieś rozwiązanie. gość trochę ich sprzedał i nie ma żadnego negatywa,ale to pojęcie względne,bo przecież nie wystawia się feedback'a po sezonie,tylko w kilka dni po zakupie ewentualnie moge je kupić i potem dam znać
Rekomendowane odpowiedzi