Kunio Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2007 mialem ET30 8,5", zmienilem na 8" ET43. No i jakos tak mam ze nie podoba mi się że są za bardzo schowane do środka Takie przyzwyczajenie Wystawiłem oba komplety felg, zobaczymy ktory pojdzie pierwszy
Piechol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Drugie felgi zdecydowanie lepsze :th: nie sprzedawaj bo będzie szkoda...
BJK Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Mi się takie felgi bardzo podobają w takim autku Chociaż ja osobiście wolę głęboką czerń Mimo wszystko raz jeszcze - zajefajne fele :oklaski:
TTom3k Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 mialem ET30 8,5", zmienilem na 8" ET43. No i jakos tak mam ze nie podoba mi się że są za bardzo schowane do środka Takie przyzwyczajenie Wystawiłem oba komplety felg, zobaczymy ktory pojdzie pierwszy Zalorz dystanse
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 autko bardzo ładne jeszcze nie widzialem tak fajnie ze smakiem zrobionej 4 w b5 aha na ostatnim zdjeciu masz zamazaną rejestracjie z przodu a nie wiem czy zauwazyles ze na klapie masz widoczne numery
smyk112 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 siemka pytam z ciekwosci i trzeba zaplacic za takie fele 17 z S-Line .pozdrawiam
malik Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Hmmm... zdecydowanie bardziej podobały mi się poprzednie fele. IMHO S-line już się trochę opatrzył
Rekomendowane odpowiedzi