kred Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 jak w temacie dajcie fotki jak to ma wygladac orginalnie bo nigdzie nie moge sie doszukac i szalu dostaje bo nie wiem jak sie do tego zabrac i gdzie szukac!!!!!!!!!!!!!
krzyniek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 po wyjęciu wygląda on tak http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6a5abf35ccfc6126 jak coś jeszcze znajdę to podeśle. a jest on montowany w bagażniku w lewym nadkolu.
kred Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 bardzo podobny jest w awancie ale glowy nie dam ze taki sam rece opadaja!!!! przypuszczam ze wykladzinke tez trzeba zmienic w lewym nadkolu. niby temat nieskaplikowany i jak cos znajde na necie to nikt nie jest w stanie mi powiedziec czy to do a4/a6/awant bleeee. gdzie moge zakupic woofer i oslone(wykladzine)badzcie ludzmi dajcie linki
krzyniek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 był gdzieś podobny temat ale nie mogłem go odszukać bo nie pamiętam czy to na naszym forum było czy na audi klub polska, tam właśnie gościu zdjął wykładzine i zrobił foty, bo pytał sie co to właśnie jest ten głośniczek w bagażniku, zresztą poszukaj, jest temat jak przerobić orginalny suboofer itd. powodzonka
Rekomendowane odpowiedzi