hudy007 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Jak w temacie mam ori. Audi Chorus z ori. subem , teraz pytanie, czy da rade pod niego podpiąć wzmacniacz razem z skrzynką basową ? I jakie wiążą sie z tym przeróbki?? Jak sie podpiąć pod radio?? Wielkie dzięki za pomoc. :notworthy:
hudy007 Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 szukałem i nic co odpowiada na moje pytania nie znalazłem :wallbash: proszę o pomoc
Michał Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 czy da rade pod niego podpiąć wzmacniacz razem z skrzynką basową ? da radę I jakie wiążą sie z tym przeróbki?? prosta przejściówka przy radiu+przeciągnięcie kabli sygnałowych+przeciągnięcie kabli zasilania Jak sie podpiąć pod radio?? przez w/w przejściówkę w miejsce starego wzmacniacza [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 22:28_________________________________________________BTW aju ma rację, było już na forum :gwizdanie:
hudy007 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 wielkie dzięki z kablami sobie dam rade a jaka to ma być przejściówka ?? może ktoś podeśle jakiś link??!! z góry dziękuje
aju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 np http://www.allegro.pl/item939521536_wyjscie_na_wzmacniacz_blaupunkt_mini_iso_mini.html
Rekomendowane odpowiedzi