sokram Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Czesc, Dzis nabylem wahacz ori Lemforder od naszego kolegi z klubu. Pierwszy raz mam taka czesc w rece. Prosze was o opinie czy ta czesc jest oryginalna? Co to za drugie logo na czesci takie w ksztalcie pocietego z prawej strony bumerangu... Zdjecia: Dzieki za wszelkie opinie. Sokram
aju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 u mnie trochę ładniejsze były te litery i wyraźniejszy znak ten trójkąt między LMO a DE ale ogólnie napis taki sam był, materiał wyglądał podobnie
grzes1150 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ten trójkąt i coś tam w środku to sowa w trójkąciku Może jeszcze napisz od kogo kupiłeś bo jest tu jeden co ma podobno 100% ori wahacze.
Wąski Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ten trujkąt i coś tam w środku to sowa w trujkąciku Może jeszcze napisz od kogo kupiłeś bo jest tu jeden co ma podobno 100% ori wahacze. ortografia !!!!!
sokram Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 Czesc, Podana czesc kupilem od naszego kolegi z forum, ktory handluje nowymi czesciami z hurtowni motoryzacyjnej (dzial promocje i rabaty naszego forum). Czytalem wczesniejsze watki, ze wahacze lemka, ktore sa pakowane w folie(a ten wlasnie jest) podobno sa lipne...Kolega przed zakupem wyjasnil mi ze ta czesc nie byla sprzedawana pojedynczo tylko jest z zestawu lemka. Na tym wahaczu nie ma tez zapisanej w takich kwadracikach daty produkcji czesci. Kolega sprzedaje naprawde super czesci dla mnie. Chcialem sie tylko spytac czy to jest wg was ori czesc czy nie. Sokram
Rekomendowane odpowiedzi