Ciepły Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzwoniłem do Ciebie wczoraj żeby Cie na spotkanie wyciągnąć ale miałeś wyłączony telefon :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A o której dzwoniłeś? Bo nie pamiętam żebym wyłączał
boneso Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam! Panowie,jestem z Chrzanowa:) orientujecie sie moze co to za kolega jezdzi czarna audi a4 b7 ma swiatla led przod tyl?:> ja posiadam srebrna a4 -wybieram sie do Aliego we wrzesniu:) moze uda sie wpasc na jakis spot
Ciepły Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli kombi i ma ledy z przodu to ja wiem, mój dobry kolega niestety nie wpada na spoty bo praca mu nie pozwala [br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 20:56_________________________________________________Jest jeszcze czarne b7 ale sedan ma ledy tył, przód benzyna z USA chyba 3.2 l to już nie od Nas koleś
IDUAL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam! Panowie,jestem z Chrzanowa:) orientujecie sie moze co to za kolega jezdzi czarna audi a4 b7 ma swiatla led przod tyl?:> ja posiadam srebrna a4 -wybieram sie do Aliego we wrzesniu:) moze uda sie wpasc na jakis spot Wpadnij na spota to zvagujemy autko czy nie ma żadnych przeciwskazań przed programem. Jak co to ja przyjade a jak bedzie padać to można sie na podziwmnym ustawić w zimie na mrozach przyjezdzaliśmy a teraz nie potrafimy.
Gość fudi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja będę dziś około 18, jak zwykle Pod Orłem?
wicio150 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nom tylko zeby nie bylo nas trzech
IDUAL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No i było nas trzech ale frekfencja %$#@*& mać. Ale fajnie sie gadało
Gość fudi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak jest dobre towarzystwo to i czas szybko leci :>
luk_bubu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 witam, bedzie ktos w poniedzialek , w sumie to bede pierwszy raz taka prace mam
wicio150 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 witam, bedzie ktos w poniedzialek , w sumie to bede pierwszy raz taka prace mam Bedziemy przyjedz pod orla Wczoraj nie zrobili mi fotografii
Ciepły Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wpadli ?? Kurde nie mogłem przyjechać mam mały meksyk
IDUAL Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No na Jeleni sie błyskało chociaż burzy nie było jeb*ć ich tyle krawężniki maj do roboty.
Rekomendowane odpowiedzi