Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

2.4 hm... są gusta i guściki jeżeli chce się mieć tanie V6 to dobra opcja ja osobiście nie polecam tego silnika :) Duże koszty utrzymania a jednak to nie jest to lepiej zainwestować w 2.8 Q :) ew. 2.7 bi turbo :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 132 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jakbym zainwestował w 2.8 lub 2.7 bi to jeszcze misiałbym zainwestować w CPN niestety.

Opublikowano
  • Autor

2.4 pali prawie tyle co 2.8 zakładając gaz jezdzisz jak za darmo :) 2.7 to już większy wydatek :)

Opublikowano

Miałem juz auto na gaz nigdy więcej nie wiem czy źle był założony czy jak ale cały czas coś przerąbane było nie mówiąc juz o jeździe na benzynie która była praktycznie niemożliwa tak ze juz gazu raczej nie no chyba że kupie auto z orginalnym fabrycznym

Opublikowano

TDI to zajebiaszcze silniki :naughty: Fajne do modzenia i jedzisz prawie za darmo :kox:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 13:45_________________________________________________Ale dysuksja sie tu rozwinela :cool1:

Opublikowano
  • Autor

No z tym się zgodzę audi wprowadziło do wyścigów silniki TDI łatwo się je modzi do tego można wycisnąć ciekawe momenty obrotowe :) Ale życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem :)

Opublikowano

Ale życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem :)

:bicz::ON:

Opublikowano
  • Autor

Będę odważny i napiszę "Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem czy na gazie ... :)" :PB98::banan:

Opublikowano

Ciepł odważny jesteś :gwizdanie: jazda na gazie nie wyklucza dobrej zabawy i utraty przyjemności z jazdy :cool1: zawsze można przełączyć na :PB98: i targać jak by tego gazu nie było :kox:

Miałem juz auto na gaz nigdy więcej nie wiem czy źle był założony czy jak ale cały czas coś przerąbane było nie mówiąc juz o jeździe na benzynie która była praktycznie niemożliwa tak ze juz gazu raczej nie no chyba że kupie auto z orginalnym fabrycznym

a co do tego to na pewno jakiś gniot zakładał ten gaz bo ja nie mam żadnych problemów z gazem ani z benzyną już 60tyś bezawaryjnej jazdy na gazie i autko zdrowe :good:

jeszcze pytanko jaki silnik i jaka instalacja ??

Opublikowano

Będę odważny i napiszę "Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem czy na gazie ... :)" :PB98::banan:

Czekaj czekaj jeszcze cie przycisnie benzyna bedzie za 5 zl to sobie sam gaz zalozysz :decayed::polew:

Opublikowano
  • Autor

Wiciu ja planuje zakup Esyyy :) wtedy pomyśle nad gazem :D

Opublikowano

Właśnie tu był problem bo założyłem gaz do auta do którego się nie powinno zakładać gazu. To było Audi 100 2.0 E na

KJ TRONIC czyli mechaniczny wtrysk paliwa wiec przez to były te problemy z gazem a potem z benzyną a co do jazdy na gazie to skoro można taniej jeździć to czemu nie. Jakby dobrze podrążyć temat to w sumie na gazie można wiecej wicisnąc z silnika niż na benzynie tylko problem jest w reduktorem gazu który ogranicza i najważniejsze chłodnica gazu by się przydała ale to dużo by o tym pisać a i tak nikt z tego nie skorzysta interesowałem się troche tym kiedyś ale odpuściłem.

Opublikowano
  • Autor

Kwestia w moim przypadku jest prosta gaz zwróci mi się za rok półtora więc jak przekalkulowałem nie opłaca mi sie jedyny plus tego że zaleje za 20 i jeżdze a tak musze za 50 :mysli:

Opublikowano

W sumie oglądałem kiedyś program chyba to był ford jakiś z silnikiem 1,8 bezn i zrobili kalkulację to wyszło ze jak założyć gaz dobrej firmy to wróciłby się po około 140 000 tyś kilometrów

Opublikowano

Moje auto ma gaz już 100 000 km i nic się nie dzieje poważnego :D

Ciepły polecam Ci :

http://moto.onet.pl/1583668,1,artykul.html :>

@IDUAL

No tak ale od każdej reguły są wyjątki, są plusy i minusy :P

Opublikowano

Dobra panowie z innej beczki ma ktos pełny fis w autku ja bede montował dodatkowe zegary od ciśnienia oleju i ładowania aku ale osobno gdzieś na boku bo z fisem straszna dłubanina jest trzeba przeprogramować licznik i immo manetki kupić

Opublikowano
  • Autor

Wiciu chyba ma pełny bo ja mam połfisa

Opublikowano

No właśnie bo pełny fis super wygląda tylko że za dużo zachodu z tym. Juz nie chodzi o dodatkowe zegary tylko i kompa zeby pokazywał to co trzeba dlatego chyba założe sobie tylko dodatkowe zegary to sobie sam potrafie zrobić

Opublikowano

Cieply jak by ci przyszlo jezdzic tyle co mi i czeskiemu sam bys mial gas bo inaczej stacje musial bys miec pod domem i fortune :D

Opublikowano

Wiciu chyba ma pełny bo ja mam połfisa

Niestety mam pol fisa :wink4: Ale sam bede dlubal fisa jak sie trafia zegary w dobrej cenie :przebiegly: Chetnie bym zobaczyl jak ktos bedzie u siebie montowal bo fajna sprawa :naughty::kox: