Gość fudi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 szkoda, że nie mogłam dzisiaj wpaść widzę, że wszyscy zadowoleni mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyrwać i nie będę jedyną kobietą, bo czułabym się nieswojo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 szkoda, że nie mogłam dzisiaj wpaść widzę, że wszyscy zadowoleni mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyrwać i nie będę jedyną kobietą, bo czułabym się nieswojo hehe Nie bedziesz dzis byly 2 kobiety Wpadaj a nie Nikt cie nie zje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 o towarzystwo sie nie martw kolezanko zawsze jest wesolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 tak patrząc na wasz wiek to troszkę staro się czuję hehe mam nadzieję, że po spotkaniu z Wami nie zyskam miana "mamuśki" wpadnę wpadnę napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A tam, łączy nas zainteresowanie a nie wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No W czwartek zapraszam do Jelenia podobno szykuje sie ladna impreza Godzina na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Oho, jakiś event w końcu, dobre masz wiadomości witku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Te jutro jest czwartek dawaj info na PW i jakieś szczegóły bo nie wiem czy jest sens marnować paliwo :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 07:41_________________________________________________Wiciu donosi że jutro(czwartek)oDwudziestejdrugiej\\22//WjeleniuBędzięsięCośDziałoLiczeNaWasząObecność :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jeszcze nie wiadomo czy na 100% bedzie na forum jak cos bierzaca informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak coś ciekawego to dajcie cynk to też się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ja się pisze jak coś na jelen dajcie znac czy to pewne to się umówimy i pojedziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 siemka, kogo dzisiaj pod Maxem od strony Płazy widzialem, koleżka mi machał ze srebrnego sedana b5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To pewno Łagi bo ja dziś do nikogo nie machałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ostatnio u Podsiego byłem to widzialem pare a4 z ramkami jest tu was troche, ja akurat sie sklada ze w KCH jestem non stop:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To wpadaj w poniedziałki na spoty do nas Jeszcze kilka razy i założymy temat - Widziany/widziana Chrzanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 pomysle, moze wpadne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Podsi mi mówił że stara ekipa ze Śląska często jest w KCH także zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi