Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szkoda, że nie mogłam dzisiaj wpaść :( widzę, że wszyscy zadowoleni :) mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyrwać i nie będę jedyną kobietą, bo czułabym się nieswojo hehe

Opublikowano

szkoda, że nie mogłam dzisiaj wpaść :( widzę, że wszyscy zadowoleni :) mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyrwać i nie będę jedyną kobietą, bo czułabym się nieswojo hehe

Nie bedziesz dzis byly 2 kobiety :wink4: Wpadaj a nie :tongue4: Nikt cie nie zje :decayed:

Opublikowano

o towarzystwo sie nie martw kolezanko :D zawsze jest wesolo :)

Opublikowano

tak patrząc na wasz wiek to troszkę staro się czuję hehe mam nadzieję, że po spotkaniu z Wami nie zyskam miana "mamuśki" :wink4: wpadnę wpadnę napewno :)

Opublikowano

Oho, jakiś event w końcu, dobre masz wiadomości witku :>

Opublikowano

Te jutro jest czwartek dawaj info na PW i jakieś szczegóły bo nie wiem czy jest sens marnować paliwo :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 07:41_________________________________________________Wiciu donosi że jutro(czwartek)oDwudziestejdrugiej\\22//WjeleniuBędzięsięCośDziałoLiczeNaWasząObecność :gwizdanie:

Opublikowano

ja się pisze jak coś na jelen dajcie znac czy to pewne to się umówimy i pojedziemy razem

Opublikowano

siemka, kogo dzisiaj pod Maxem od strony Płazy widzialem, koleżka mi machał ze srebrnego sedana b5 :) :)

Opublikowano

To pewno Łagi bo ja dziś do nikogo nie machałem :>

Opublikowano

ostatnio u Podsiego byłem to widzialem pare a4 z ramkami :) jest tu was troche, ja akurat sie sklada ze w KCH jestem non stop:P

Opublikowano

To wpadaj w poniedziałki na spoty do nas :) Jeszcze kilka razy i założymy temat - Widziany/widziana Chrzanów :D

Opublikowano

pomysle, moze wpadne :) pozdro

Opublikowano

Podsi mi mówił że stara ekipa ze Śląska często jest w KCH także zapraszamy :)