Ciepły Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ciężko głowa boli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witku nie wziąłeś mi czasem mojej zapalniczki do swojego auta? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nie To zostala na jeleniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Podsi mi mówił że stara ekipa ze Śląska często jest w KCH także zapraszamy członek starej ekipy osiedlił się w Płazie heheh dlatego tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wiem, wiem kojarzę autko lecz kolega nie przyjeżdża do Nas na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No i mi kolejny letni okres minął, a miałem przejeździć z elektrycznym szyberdachem a do tej pory się za niego nie wziąłem, tylko klucz imbusowy wymieniłem do manualnego otwierania :> A jakie nowości u was? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jutro bedzie nowy kolega na SJ z audi slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 talib to ja bylem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Panowie wam też nie działała stronka przez weekend nie mogłem wejść na strone pokazywało się białe tło i tyle. Jak dzisiaj będzie padac to co organizujmemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 U mnie forum śmigało więc może coś u Ciebie z netem ... Od razu zaplanujmy co robimy bo padać będzie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pewnie podziemny nas czeka [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 11:06_________________________________________________Powiedzcie jak dodać obrazek pod spód wypowiedzi[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 11:09_________________________________________________o udało się ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Marcin ja tez tak mialem z forum i mialem wszystko OK z netem zobacz ile ludzi mialo to samo nie odpalalo im forum [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 11:26_________________________________________________Kurde na podziemie nie wiem czy my sie tam zmiescimi Nawet palic nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Można palić można wszystko ale o 20.00 zamykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no to spotkajcie się wcześniej ostatnio była mowa o spotach o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nikt nic nie powiedział oficjalnie poza tym na 18.00 nie każdy dojedzie na spota ... Od zawsze spoty są o 19.19 a teraz to już nawet 19.00 i nie wiem jak to się ma do zmian :gwizdanie: Trzeba się na coś zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzis trzeba ustalic godzine na zime A co do palenia to wisi znak ze nie mozna palic i ochrona sie tez dowalila ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dziś standardowo 19.00 można przyjechać wcześniej przecież jak ktoś chce i dziś ustalimy godzinę, dzień co do spotkań na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 hej! ja bardzo chciałam się wybrać na spota ale niestety dzisiaj nic z tego ale na przyszły poniedziałek będę na 99% chyba że coś mi wypadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zapraszamy, gdyby na przyszły tydzień zmieniła się godzina dostaniesz info na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi