?agi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja nie obiecuje ze bede bo cos chory jestem ale jak sie lepiej poczuje to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kurde w tym tygodniu cos myslalem zeby cos na Jeleniu zorganizowac ale widze pogoda robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 myślałam że dzisiaj się przekonam jak to jest na tych spotach ale niestety cosik mi wypadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 myślałam że dzisiaj się przekonam jak to jest na tych spotach ale niestety cosik mi wypadło Spoko wybaczamy bedziesz miala czas to wpadniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ah dziękuję za wyrozumiałość :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jeleń odpada dzisiaj a kropi cały czas wiec tylko gdzieś pod zadaszeniem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z biczuję kogoś dziś ... Ktoś sieje mega ploty dowiedziałem się dziś że spot jest o 18.00 kolejna wersja o 19.00 pod MOKSIREM kolejna 18.00 pod moksirem i wogole to od dzis o 18.00 sie spotykamy ...!! NIE !!! Ustalamy to wspólnie dziś na spocie o 19.00 POD GALERIA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z tym moksirem mozna sie domyslac kto No ja jade na 19 na podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jakie nerwy tu zaistnialy i co o ktorej cieply do jakiego wniosku doszedles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 witka, koledze z Płazy synuś sie urodził z pół roku temu i jak w trasy nie jeździ to po mleko dla małego do Tesco ja w sobote sie widzialem z Podsim i Artkiem na parkingu strzeżonym, doszła do końca pewna wymiana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zatrzymałeś Podsiego na parkingu i spóźnił się na imprezę do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja mówiłem że o 18 albo 18:30 bo myślałem że przesuwamy godzinę spotów, tydzień temu coś o tym mówiliśmy pod Antalya ze względu na to że się szybciej ciemno robi.. Powiedziałem to Kamilowi i Mateuszowi jak do mnie zadzwonił, sam nie dałem rady przyjechać bo czekało mnie w domu tapetowanie :gwizdanie: Za wprowadzenie w błąd przepraszam :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ok więc co jest już coś ustalone codo godziny czy za tydzień będzie oficjalna wersja podana ?? a może ankieta rozwiąże problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zatrzymałeś Podsiego na parkingu i spóźnił się na imprezę do mnie Ciepły soory :decayed: to był PRZED ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Panowie kto leci na Muchowiec w sobote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Słyszałem właśnie na planecie i się zastanawiam czy nie pojechać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Fudi jedz proszę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A jakieś dokładniejsze info? Wiem tylko że w Katowicach na Muchowcu to się odbywa ale nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 http://www.dotzsummercarsparty.pl/[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 11:53_________________________________________________Młodziutki bo wiesz moglibyśmy się ściepnąć na gazik i wiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi