wicio150 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Kur*** mam taki młyn że masakra od poniedziałku musimy coś zorganizowac [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ps. 13 marca 2011 będziemy mieli urodziny zaczynamy coś kminic żeby zrobic wielkiego spota Wow to juz tyle Szkoda ze stara ekipa nie wpada tak jak kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertus16v Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Stara Ekipa czyli... Tak do JAra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 100 [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 16:26_________________________________________________Jednak nieee ;( Stara ekipa to stara ekipa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Spam, spam żeby do 100 dobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No wreszcie sprawdziłem spalanie jak zaświeciła mi sie rezerwa to wlałem pod korek i weszły 52 litry i zrobiłem 960 km do zaświecenia ponownie rezerwy czyli spalanie wyszło 5,41 a nie jeżdziłem żadnych tras 3 razy w katowicach byłem kilka razy w jaworznie a tak to głównie trzebinia i po chrzanowie tak ze jestem mega zadowolony.[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:12_________________________________________________No tej setnej chyba nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 100 Ładny wynik 5,41 - ekonomicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 hehe 100 Ładny wynik 5,41 - ekonomicznie hehe[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:15_________________________________________________Wynik ekonomiczny ale jazda była taka umiarkowana jakoś specjalnie nie jeżdziłem delikatnie a po autostradzie z wiciem we wtorek zeszły po 170 po autostradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Diesel fajna sprawa, zastanowiłbym się gdybym teraz miał coś kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 6,6 l Mi wyszlo ostatnio wlasnie obliczalem Chodzbym chcial to nie moge eko jechac [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:44_________________________________________________Acha kto zrobil 100 strone stawia wszystkim browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja nie jeździłem eko wiadomo nie jeździłem cały czas ogień i 123 123 tylko normalnie i duzo po mieście. Ale powiem szczeże że nie wieżyłem że da się zejść poniżej 6 a tu taki surprise 5.41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witajcie Spokojnie da się zejść poniżej 5 litrów Na silniku AJM zszedłem pewnego tygodnia na 4.4 litra, jazda z ponad dźwiękową prędkością nie przekraczająca 70km/h na trasie z Częstochowy do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 jazda z ponad dźwiękową prędkością nie przekraczająca 70km/h Ciezko tak jedzic ale wiem ze sie da zejsc do takiego wyniku [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:01_________________________________________________Czemu cie nie bylo w poniedzialek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Byłem w pracy do 24 Przywieź na ten poniedziałek program to sprawdzimy zawartość licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wazz up ? :gwizdanie: Czemu tu tak cicho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wazz up ? :gwizdanie: Czemu tu tak cicho ? Wszyscy zapracowani Kto bedzie napewno w poniedzialek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zapracowani Ja będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja jak zdąże wrócić ze Stalowej Woli to też będe. Ale raczej powinienem się wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zapracowani Ja będę na pewno To dobrze bo ostatnio ludzie nie dopisuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 NA 99 percent też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ciepły nie wiesz kto jeździ srebrnym avantem z ramkami *.eu na Chrzanowskich tablicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi