wicio150 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Hah kabelek byl ale o 20 Widzialem akurat jak odjedzales dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 czeski nie ma szczęścia do vagowania dzięki za spocisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Hah kabelek byl ale o 20 Widzialem akurat jak odjedzales dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Wpadaj w poniedzialek to bede znowu napisze w niedziele dokladnie czy bede na spocie, postaram sie przyjechac punktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ok będę wdzięczny a będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ciepły, co z białkiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W niedziele wybywam do Krakowa i w poniedzialek wracam czyli po 19 napewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ta tylko prawdopodobnie mnie nie będzie no chyba że uda mi się po 20 zajechać ale na 100% będę się starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Robciu białeczka nie ma aktualnie za szybko Ci obiecałem Ja w poniedziałek powinienem być na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Kurde, zorganizujmy ekipę z Krakowa żeby przywieźli te ramki :> Dziś właśnie chyba jechałem za Ciepłym ale nie byłem pewien na 100% bo nie pamiętałem tablic, jakbyśmy mieli ramki byłoby prościej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no właśnie ja jestem za tym żeby zorganizować rameczki :> chętnie wymienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja juz mam rameczki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a moje już zdążyły się zniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 u mnie musowa wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no moje cudeńko wyleczone byłem dzisiaj klime nabić to mi gostek się od razu wpiął i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja tez muszę zmienić ramki bo jest dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ja tez muszę zmienić ramki bo jest dramat -------------------------------------------------------------- będzie coś robione 3 maja???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttin Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 podpinam sie pod pytanie bo bym wpadł jutro... o ile można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jasne że można zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 podpinam sie pod pytanie bo bym wpadł jutro... o ile można Wpadaj wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi