Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internet w telefonie - wybór karty startowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że jutro idę do szpitala na jakiś czas, a internet zawsze się przydaje pod ręką chcę kupic jakiś starter do komórki z którego tanio i w miarę szybko będę korzystał z neta. Chodzi mi głównie o Gadu-Gadu, choc inne strony też się mogę przydac ;) I tu pytanie jaką siec wybrac - aktualnie jestem w Orange i mógłbym przedłużyc już umowę i miec tani internet, alę chcę ich trochę przetrzymac :decayed: W orange podobno są jakieś startówki "orange free?" i tam jest jakies 65MB do wykorzystania. Może ma ktoś wiadomości na temat innych sieci? Obojętnie - plus, play, czy biedronka :evil: ma byc duzo i szybko ale też tanio. :good::hi:

Opublikowano
  • Autor

a jeszcze pytanie: na jak długo taki 1GB w komie starczya? tak mniej więcej. jakbym np przez 12 godzin miał włączone gadu i co jakiś czas z kimś pisał. :decayed:

Opublikowano

jesli nie bedziesz non stop ogladac filmoov na YT - to nie masz sznas wykorzystac tego

Opublikowano
  • Autor

czyli, że bardzo dużo :kox:

a np 12gr/100kb to dużo za neta w komie? Bo tak mi orange proponuje...

Opublikowano
  • Autor

to lepiej play'a...

Opublikowano

Za bardzo w temacie nie siedzę już, ale kiedyś kupiłem Plusa za 20 zeta (sam internet -telefon robił za modem tylko) i miałem go ... 3 dni.

Nic szczególnego nie robiłem w necie: poczta, forum itp.

Opublikowano
  • Autor

:kox: już po szpitalu - starter z play'a - rewelka :good: 1024MB miałem na początek, z czego na gadu poszło jakieś max 1MB :kox: używałem codziennie, całe wieczory gadałem z kilkoma osobami :good: od pierwszego połączenia z internetem, środki ze startu są ważne 14 dni, następnie musisz doładowac w ciągu 3 miesięcy, inaczej karta jest do wyżucenia. Karta ma swój numer ale nie można na nią z niej dzwonic i wysyłac smsów. Ale jak ktoś ma lapka, to z telefonu robi modem i też powinno byc elegancko :good: W sumie wykorzystałem 24MB - siedziałem na allegro, kilka razy YT, nk, (za każdym razem wyrzucało mnie z a4-klub, gdy tylko klikałem zaloguj...) i inne stronki :good:

Dzięki Endriuu, i wszystkim innym :hi:

Opublikowano

Pamiętajcie z Internetu w Play, można korzystać tylko z 3G nie możemy korzystać z nadajników GSM w Plusie .

Opublikowano

dlatego ja mam do internetu heyah

2gr za 100kb :decayed: do tego sms w sieci za free i tanio do całej EU dla mnie nie ma lepszej oferty

Opublikowano

:kox: już po szpitalu - starter z play'a - rewelka :good: 1024MB miałem na początek, z czego na gadu poszło jakieś max 1MB :kox: używałem codziennie, całe wieczory gadałem z kilkoma osobami :good: od pierwszego połączenia z internetem, środki ze startu są ważne 14 dni, następnie musisz doładowac w ciągu 3 miesięcy, inaczej karta jest do wyżucenia. Karta ma swój numer ale nie można na nią z niej dzwonic i wysyłac smsów. Ale jak ktoś ma lapka, to z telefonu robi modem i też powinno byc elegancko :good: W sumie wykorzystałem 24MB - siedziałem na allegro, kilka razy YT, nk, (za każdym razem wyrzucało mnie z a4-klub, gdy tylko klikałem zaloguj...) i inne stronki :good:

Dzięki Endriuu, i wszystkim innym :hi:

Dlaczego wyrzucało z a4-klubu ?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam zielonego pojęcia... gdy wciskałem przycisk "zaloguj" rozłączało mnie. Na naszej klasie było tak samo.. :thumbdown: