SoMeS Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Nie rób scen wpisz http://www.google.pl i dobra już dobra skręciłem jeszcze raz dziś na nowo dolot, kolektory, wężyki... wężyk idący z n75 do ściany grodziowej wchodzi w taki gumowy "zaworek" przy ścianie grodziowej.. tą gumą miałem tak nagiętą że po dotknięciu było słychać jak uchodzi ciśnienie... skręciłem to obejmami i po złożeniu wszystkiego idzie równo zobaczymy jak długo a n75 profilaktycznie i tak wymienię
medman Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 To już nie dłub jak jest w porządku. Ciesz się sprawną furą i zainwestuj w chipa.
SoMeS Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 To już nie dłub jak jest w porządku. Ciesz się sprawną furą i zainwestuj w chipa. jakiego czipa? jak tu ponad 170kuca siedzi a jest potencjał na więcej :gwizdanie:
medman Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 To jeszcze mi trochę do twojego brakuje ale już nie długo
SoMeS Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 To jeszcze mi trochę do twojego brakuje ale już nie długo spokojnie ja już pompkę 11mm namierzam i będzie to ostatnia, kończąca się na 200ps mam nadzieję modyfikacja silnika ok póki co koniec ot i dzięki za pomoc
medman Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 będzie to ostatnia, mam nadzieję modyfikacja silnika Taaa na pewno to gorszy nałóg od
Rekomendowane odpowiedzi