Gość Keżor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kezor ja juz takie auto gdzies widzielem :gwizdanie: no toś się napracowal w tym Photoschopie , zmieniłeś tylko tablice ? tylko tablicy nie zmieniłem chyba
Jaro Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 ta pierwsza opcja z carbonem nadawała by się do TOP GEAR-a , kiedyś był tam taki motyw że pokazywali samochody (co by mogli innego ) pokrzywdzone przez pseudo tuningowców typu WIELKIE KOMINY SPOILERY itp.
tomcraft_btm Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 nie no cos Ty to wogole nie pasuje bynajmniej nie do tego koloru sorki ale jak na moje zdanie to odpada calkowice sprobuj z czyms innym
BJK Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie ta klasa i nie ten kolor do takiego tuningu. Gdybyś miał czarną to wtedy by jakoś to wyglądało...
SEB-A4 Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam, Dzisiaj z nudów postanowiłem pobawić się w photoshopie i "stjuningować" moją niuńke;) Aktualnie wygląda jak każda seryjna. Na programie troszkę przyciemniłem szybki, pomalowalem maskę i lusterka z efektem carbon, usunąłem chrom z grilla i znaczek (trochę niedokładnie), i pomalowałem felgi. Jak Wam się to widzi? http://img413.imageshack.us/my.php?image=audimaska3po8.jpg ...ludzie lekarza!!!
Rekomendowane odpowiedzi