M@rcin Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 tazman, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Pgratulować zakupu Michał bardzo ładny felunek A ja poszukuje zderzaka na tył S-line. Gdyby ktoś coś widział slyszał to dawać znać A tak prezentuje sie mój zderzak na daną chwile.. :/ A pytales tam gdzie ja byłem? Ja tez bym pojechal gdzies potrzebuje kupic popielniczke tyl podswietlana z osprzetem i lampke do przedziału pasażerskiego tyłCzym różni się S-line? Wysłane za pomocą Commodore 64 Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 na szrotach to raczej ciężko będzie z sline, bo to chodliwy towar i sprzedawcy już z reguły wiedzą co mają to raz, a dwa do sedanów jest sporo tych zderzaków, do kombi mało Lucek, tak wygląda sline bez wycięcia na wydech http://allegro.pl/zderzak-tyl-audi-a4-b6-sedan-sline-1-9tdi-2-5tdi-i5562710492.html Marcin dzięki, wybrałbym się z tobą na klasyki, ale do 22 jestem uwięziony w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tazman gdzie dorobiłes kluczyk do haka? siostra potrzebuje zlozyc a kluczyka brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 obok hotelu Victoria jest taki zakład z żółtym wystającym daszkiem 30 zł. płaciłem Panowie, co myślicie o takich chromach ? http://allegro.pl/audi-a4-avant-1-9-tdi-i5605836454.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Panowie, co myślicie o takich chromach ?Audi A4 Avant 1,9 TDi (5605836454) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. serio???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 no proszę Cie... żartowałem przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A juz myślałem [emoji28] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Gdybym miał pole to prawdopodobnie bym sie wstydził z takim czymś tam pojechać swoją droga ktoś ma ułańska fantazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chłopaki, potrzebuje przed wyjazdem w poniedziałek dokonać kompleksowego przeczyszczenia kanałow, odgrzybiania klimatyzacji z parownikiem bo śmierdzi mi jak cholera. Co polecacie w Lublinie? Może ktoś z Was ma dobrego fachowca w tej dziedzinie? W A4 B6 filtr znajduje sie tylko w podszybiu czy tez jest coś za schowkiem? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chłopaki, potrzebuje przed wyjazdem w poniedziałek dokonać kompleksowego przeczyszczenia kanałow, odgrzybiania klimatyzacji z parownikiem bo śmierdzi mi jak cholera. Co polecacie w Lublinie? Może ktoś z Was ma dobrego fachowca w tej dziedzinie? W A4 B6 filtr znajduje sie tylko w podszybiu czy tez jest coś za schowkiem? Pozdr. Co twoje 3.0 wozi sie po krancowej? Juz mialem trąbić a tu kobieta za fajerka, wiec grzecznie pojechalem dalejWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chłopaki, potrzebuje przed wyjazdem w poniedziałek dokonać kompleksowego przeczyszczenia kanałow, odgrzybiania klimatyzacji z parownikiem bo śmierdzi mi jak cholera. Co polecacie w Lublinie? Może ktoś z Was ma dobrego fachowca w tej dziedzinie? W A4 B6 filtr znajduje sie tylko w podszybiu czy tez jest coś za schowkiem? Pozdr. Co twoje 3.0 wozi sie po krancowej? Juz mialem trąbić a tu kobieta za fajerka, wiec grzecznie pojechalem dalejWysłane za pomocą Commodore 64 Żona z dzieckiem pojechała gdzieś. Trzeba było trąbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chłopaki, potrzebuje przed wyjazdem w poniedziałek dokonać kompleksowego przeczyszczenia kanałow, odgrzybiania klimatyzacji z parownikiem bo śmierdzi mi jak cholera. Co polecacie w Lublinie? Może ktoś z Was ma dobrego fachowca w tej dziedzinie? W A4 B6 filtr znajduje sie tylko w podszybiu czy tez jest coś za schowkiem? Pozdr. Co twoje 3.0 wozi sie po krancowej? Juz mialem trąbić a tu kobieta za fajerka, wiec grzecznie pojechalem dalejWysłane za pomocą Commodore 64 Żona z dzieckiem pojechała gdzieś. Trzeba było trąbićJak bym sam jechał czemu nie, ale tak żona by mi zarzuciła że zarywam laski na miescieWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) ale tak żona by mi zarzuciła że zarywam laski na miescie Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez tazman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Spocik jutro aktualny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Spocik jutro aktualny?? ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Spocik jutro aktualny??Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 znajdzie sie tam jakieś miejsce dla nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 znajdzie sie tam jakieś miejsce dla nowego napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midoz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Hej, też chętnie przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi