Opublikowano 20 Lutego 20188 l Witam wszystkich. Panowie, chcę dołączyć do następnego zlotu. Kiedy będzie?
Opublikowano 20 Lutego 20188 l 3 minuty temu, Krisst napisał: Witam wszystkich. Panowie, chcę dołączyć do następnego zlotu. Kiedy będzie? Najbliższy spot 4.03. Wbijaj //aktualne info zawsze w 1 poście tego tematu
Opublikowano 20 Lutego 20188 l A4 w straży widziałem ale w "R"-ce jeszcze nie [emoji3]Spot jak zawsze udany. Do następnego [emoji6]Wysłane z Mate 9 OSP „A4"
Opublikowano 22 Lutego 20188 l Sypie sypie i nasypać nie może. I dobrze Jeszcze trochę i się wyjedzie z tarasów pod arenę.
Opublikowano 27 Lutego 20188 l 52 minuty temu, Hugo napisał: Jak tam Wasze autka. Odpalają bez problemów? Ropa jeszcze niezamarza
Opublikowano 27 Lutego 20188 l Mój dieselek pali na dotyk. Tankuje verve i nie mam problemu [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Lutego 20188 l 3 godziny temu, Hugo napisał: Jak tam Wasze autka. Odpalają bez problemów? Bez .Popija teskaczówkę i ładnie gada
Opublikowano 27 Lutego 20188 l Witam szanownych klubowiczów Wybieram się na najbliższego spota aby wywołać uśmiechy na Waszych twarzach oraz wprowadzić trochę żywszych barw na te srebrno-szaro-czarne zdjęcia ze spotów Przy okazji zapytam: wybiera się na spota ktoś, kto ogarniał już u siebie temat wyjmowania radia rns-e w celu przeczyszczenia lasera? Pytam bo nie wiem czy to moje (lewe) ręce są winne temu, że nie mogłem sam u siebie tego zrobić? Mam już izopropanol, natomiast ori klucze/wyjmaki zamówiłem w ASO więc na dniach będę je miał. Próbowałem wyjąć radio wcześniej za pomocą wyjmaków z Allegro ale kompletnie się nie sprawdziły (wyginają się i nie zatrzaskują). Czy ktoś mógłby mi z tym pomóć? Ewentualnie może ktoś zna kogoś w okolicy kto się zajmuje takimi rzeczami na co dzień? Pozdrawiam i do zobaczenia
Opublikowano 27 Lutego 20188 l Przyjedź mam klucze to spróbujemy Swojego wyciągam to i twoje pójdzie Chyba że grubsza sprawa...
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 19 godzin temu, spraniec napisał: Przyjedź mam klucze to spróbujemy Swojego wyciągam to i twoje pójdzie Chyba że grubsza sprawa... Super, dzięki Mam nadzieję, że obędzie się bez komplikacji.
Opublikowano 28 Lutego 20188 l Autor Noooo w końcu Będzie można szybciej i bardziej komfortowo, na zimowe spoty dojechać http://www.lublin112.pl/znikna-zawijasy-zbuduja-nowy-most-poloza-asfalt-wyznacza-buspasy-szykuje-sie-duza-przebudowa-kolejnych-ulic-lublinie/
Opublikowano 28 Lutego 20188 l Najbliższy spocik : 04.03.2018 g. 17:00 Aktualne info zawsze na 1 stronie tego tematu Wbijać !!! https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/
Opublikowano 1 Marca 20188 l Hej mam pytanko może ktoś ma namiary na sprawdzonego mechaniora potrzebował bym pomocy przy moim 2.0 TFSI Edytowane 1 Marca 20188 l przez Maleczek