Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to gdzie byłeś przez te 5 lat skoro w wieku 20 lat patrzyłes na 15ki i nie robiły dla ciebie takiego szoku jak teraz robią jak masz te 25lat :gwizdanie: przecież nie zmieniły sie, jedyne co tą są bardziej odwazne, takie rzeczy choćby z wiadomosci powinieneś wiedzieć :polew: :polew: ty tez jesteś starszy zmienił sie pogląd na to wszystko, ale do kurfy nędzy przecież sam twierdzisz ze bawiłes sie z tymi 15kami kiedys tam(w co wątpie do teraz :polew: ) to skad ten szok przecież znasz je, wstrząs mózgu w dzieciństwie czy co zanik pamieci :polew:

Mimo tych twoich 7miu lat na uchodztwie twierdze ze mało widziałeś :D jaraj sie dalej warszawskimi 15kami wylansowanymi na hot20 :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaraj sie dalej warszawskimi 15kami wylansowanymi na hot20 :polew: :polew: :polew:

:polew: pudło :D nie warszawskie - radzyńskie :D kiedyś tam w weekend na meczu jak przyjechałem chwilę odpocząć od Wawy :D no ale... Wybaczam Ci mogłeś się nie domyślić, bo Ty jak jedziesz do Wawy to w Wawie chodzisz do galerii na galerianki :D

kupujesz im loda a one robią Ci dżinsy :polew: :polew: :polew:

to gdzie byłeś przez te 5 lat skoro w wieku 20 lat patrzyłes na 15ki i nie robiły dla ciebie takiego szoku jak teraz robią jak masz te 25lat :gwizdanie: przecież nie zmieniły sie, jedyne co tą są bardziej odwazne, takie rzeczy choćby z wiadomosci powinieneś wiedzieć :polew: :polew:

:polew: Ale jełopie mając 20 lat 15 latka jest dla Ciebie tylko 5 lat młodsza, a to że wygląda na odrobinę młodszą od Ciebie albo porównywalną wiekiem jest ok, ale mając 25 lat 15 latka powinna być dla Ciebie "dzieckiem"... A nie obiektem potencjalnych zainteresowań :polew: jakim może być studentka których wygląd nie jest mi obcy :polew: więc teraz Panie zaciśnięty zwieraczu powiedz która ile ma lat:

1. 41010030.th.jpg

2. yyy2.th.jpg

3. zzz3w.th.jpg

ty tez jesteś starszy zmienił sie pogląd na to wszystko, ale do kurfy nędzy przecież sam twierdzisz ze bawiłes sie z tymi 15kami kiedys tam(w co wątpie do teraz :polew: ) to skad ten szok przecież znasz je, wstrząs mózgu w dzieciństwie czy co zanik pamieci :polew:

Mimo tych twoich 7miu lat na uchodztwie twierdze ze mało widziałeś :D

:polew: :polew: :polew: udowodnij że potrafisz rozszyfrować ich wiek (tych wyżej), tylko mi nie mów, że są wypacykowane albo photoshopem zmieniane :polew: każda jedna na ulicy aż kapie od makijażu :polew:

Opublikowano

chamuj bajere, przecież to Ty sie zapatrzyłeś w swoim starym wieku na młode d*py :polew: :polew:

Opublikowano

Chociaż masz proste zadanie bo znając twoje zdolności i 24 godzinne przebywanie na necie, pewnie znajdziesz którąś z nich i net Ci powie ile ma lat, bo to niby jakieś znane... chociaż ja ich nigdy nie widziałem do tej pory i ni uja nie znam :polew: więc misiu pysiu jak będę miał czas później to znajdę jakieś "naturalne" i wtedy Cię zagnę :polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:00_________________________________________________

chamuj bajere, przecież to Ty sie zapatrzyłeś w swoim starym wieku na młode d*py :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: mięczak!!! :polew: już się poddajesz? :D udowodniłem leszczyku że nie masz racji? :D hahaha :polew:

Opublikowano

ze niby jak udowodniłeś swoją prostote myslenia chcesz przepisac na mnie :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ze niby jak udowodniłeś swoją prostote myslenia chcesz przepisac na mnie :shocked:

:polew: nie leszczyku :D udowodniłem Ci że nie masz racji :polew: chociaż fakt moje myślenie w porównaniu z Twoim abstrakcyjnym podejściem do wszystkiego - architekt :polew: może wydawać się trochę prostsze i bardziej zrozumiałe dla innych :polew: No ale jeszcze się taki nie urodził co by się z architektem dogadał :polew: życie... :D

Opublikowano

ze niby jak mi udowdoniłes jak ty z rodzicami na imprezy chodziłes :D udeptałeś chociaż jedna 15ke majac 20 lat :polew: :polew: :polew:

bo chyba dopiero teraz to planujesz skoro przyciagaja twoja uwage aż w ten sposób że na forum sie chwalisz :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:13_________________________________________________Rafalekx twój życiorys zawarty jest w tych słowach :decayed:

[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:18_________________________________________________po 7 latach na uchodztwie odnalazłeś sie :polew: :polew: gdzie wszyscy juz dawno wiedzą jak wygląda 15ka :decayed:
Opublikowano

ze niby jak mi udowdoniłes jak ty z rodzicami na imprezy chodziłes :D udeptałeś chociaż jedna 15ke majac 20 lat :polew: :polew: :polew:

bo chyba dopiero teraz to planujesz skoro przyciagaja twoja uwage aż w ten sposób że na forum sie chwalisz :decayed:

:polew: nie mam pytań :polew: Pawie Ci uwierzyłem w te imprezy z rodzicami :polew: żeby było ciekawej na imprezy chodzili rodzice tych 15stek i wszyscy deptali :blink::polew: :polew: :polew: A że te 15 miały wyjątkowo młode i zgrabne mamy (góra 35 lat) więc było bardzo sympatycznie :polew:

Tak Kowi wyjątkowo wtedy mnie zaciekawiła tamta 15 ale jak wywnioskowałem ile ma lat po jej jednym zdaniu natychmiast przestawił mi się w glowie jej status: z "laski" na "dziecko" :naughty: z małą adnotacją: "ale za rok dwa..." :D i wtedy pomyślałem o Tobie... że już niedługo zobaczymy się na spocie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra dobra nie rźnij głupa :decayed: bo sadzac po twoich wypowiedziach miałeś parcie na nieletnie :decayed:

I nie pisz mi tu o jakis mamach bo byś nie wiedział jak zagadać pewnie :D

A co ty ode mnie chcesz na spocie, nie wiesz jak sie laski wyrywa :naughty:

eh kurfa gdzie ty dorastałeś :polew: :polew: :polew: :polew: aaa wróć dorastasz :decayed:

Ty nie wiesz jak to sie robi :wink4: masz posłuchaj i wyciagaj wnioski

Opublikowano

Rafalekx twój życiorys zawarty jest w tych słowach :decayed:

[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:18_________________________________________________po 7 latach na uchodztwie odnalazłeś sie :polew: :polew: gdzie wszyscy juz dawno wiedzą jak wygląda 15ka :decayed:

:polew: yhy yhy :polew:

no nie kompromituj sie już :polew: "umrzyj" :D i udowodnij że potrafisz rozszyfrować wiek tych lasek które wkleiłem :polew:

A nie jak papuga powtarzasz się w kółko :naughty: kowi ostatnio zauwazyłem że troche się bujasz... i plujesz :mysli: wczesniej tego nie było w Twoim zachowaniu :polew: Kupiłeś dresy? :naughty:

Opublikowano

Poszedłem w twoje ślady z jedna małą różnicą bo wiem jak to sie robi :decayed: do stolycy :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra dobra nie rźnij głupa :decayed: bo sadzac po twoich wypowiedziach miałeś parcie na nieletnie :decayed:

A co ty ode mnie chcesz, nie wiesz jak sie laski wyrywa :naughty:

eh kurfa gdzie ty dorastałeś :polew: :polew: :polew: :polew: aaa wróć dorastasz :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A Ty się uczyłeś to robić słuchając tej piosenki? brawo... :naughty: świeży temat piosenka na youtubie od 2008 roku a znalazłeś ją pewnie dopiero w 2009 więc współczuję :pociesz:

a mamuśki są fajne :kox:

Opublikowano

umrzyj i szczym ryj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A co ty ode mnie chcesz, nie wiesz jak sie laski wyrywa :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A Ty się uczyłeś to robić słuchając tej piosenki? brawo... :naughty: świeży temat piosenka na youtubie od 2008 roku a znalazłeś ją pewnie dopiero w 2009 więc współczuję :pociesz:

a mamuśki są fajne :kox:

nagrana moronie ponad 10 lat temu, ale internet masz od 4lat pewnie (wnioskuje po forum) to i nie dawno sie dowiedziałeś o istnieniu tego wałka :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 14:43_________________________________________________W ogóle to sprzedawaj to audi bierz logana bo wstyd przynosisz całemu forum :sick3:

Opublikowano

:polew: nie mówi się szczym tylko sikamy :wallbash::polew:

światowy chłopak z Ciebie :kox: szkoda tylko że taki zacofany :polew:

Opublikowano

:polew: nie mówi się szczym tylko sikamy :wallbash::polew:

światowy chłopak z Ciebie :kox: szkoda tylko że taki zacofany :polew:

Moze i zacofany, ale Ty ze swoim najszybszym w mieście audi i 15letnimi marzeniami już dawno powieniens być prezesem, a czego nie jesteś :mysli:

ja wiem czego bo nie wiesz jak to sie robi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: yhy yhy :polew:

no nie kompromituj sie już :polew: "umrzyj" :D i udowodnij że potrafisz rozszyfrować wiek tych lasek które wkleiłem :polew:

A nie jak papuga powtarzasz się w kółko :naughty: kowi ostatnio zauwazyłem że troche się bujasz... i plujesz :mysli: wczesniej tego nie było w Twoim zachowaniu :polew: Kupiłeś dresy? :naughty:

wez przestancie bo to sie robi zenujace :confused4::facepalm:

Opublikowano

:decayed:

to wszystko przez tego rodzyna :wallbash: :wallbash: gdzie go nie spotkam to sie trzęsie odrazu

Opublikowano

to wszystko przez tego rodzyna :wallbash: :wallbash: gdzie go nie spotkam to sie trzęsie odrazu

no trzesipałka z niego straznik 15 letniej moralnosci :decayed:

a masz dodatkowego pecha ze sie dorwal do neta w domu na ten weekend

Rafalekx'u panientaj o mojej gumce :decayed: albo nawet caly mozesz wziac z wtyczkami :naughty:

ide do doma koniec pracy na dzis dzis tsza cos

Opublikowano

wez przestancie bo to sie robi zenujace :confused4::facepalm:

czego cytujesz moją wypowiedź? :naughty: patrz niżej to się nazywa żenująca wypowiedź:

:polew:

Opublikowano

Jak zwykle swojego syfu nie dostrzega, ale co wymagać po WYKSZTAŁCONYM tunelowcu :decayed:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:02_________________________________________________ :polew: :polew: