kociu_22 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Mam mały problem z elektryka w swoim audi tzn od początku jak kupiłem autko nie działa pilot tzn centralny działa ok ale pilot nie w vagu widać ze przyciski pilota działają a jak chce dopisać kluczyk to nie mogę zapisać ustawień cały czas widnieje 0 i po chwili pojawia się bląd - Key 01 Incorrect dodam tylko ze mam jeden kluczyk ... [mod]jeden temat-jeden wątek,bo sie bałagan zrobi i nie będzie wiadomo,co odpisywać[/mod] proszę o pomoc kolegów fachowców pozdrawiam Łukasz[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 13:02_________________________________________________Hmmm naprawde nikt nie spotkał sie z takim problemem ... ????
domjenick Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 spróbuj zakodowac kluczyk no przecież pisze chłopak,że próbuje,ale nie moze co do pilota-spróbuj jakiegoś innego od B6 dopisać-będziesz wiedział,czy to wina pilota,czy modułu [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 23:20_________________________________________________w dziale "Warsztat" /B6 masz filmik z procedurą dopisania pilota do modułu,może coś zle robisz
Piotrek25w Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ale recznie wkładając kluczyk do zamka i przekrecając x3 w prawo przy nacisnietym guziku zamykania i x3 w lewo przy nacisnietym przycisku otwierania
domjenick Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nie napisałeś tego... :gwizdanie: spróbuj zakodowac kluczyk
Piotrek25w Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 sorki:) dzieki za zwrócenie uwagi:))
kociu_22 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Hmmm Dzieki za sugestie ale zadne ze sposobow podanych powyzej nie działaja ani recznie ani według poradnika filmowego tzn musze dorwac jeszce jakis inny kluczyk od b6 .... cały czas mam blad 0955 - key 1 hmmm ..... najdziwniejsze jest to ze w vagu widac ze pilot działa ... pozdrawiam Łukasz[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 12:27_________________________________________________No wiec dorwalem dzisiaj innego pilota i to samo vag widzi ale nie mozna zapisac ..... hmmm moduł komfortu do wymiany ???
domjenick Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 hmmm moduł komfortu do wymiany obawiam się,że tak
kociu_22 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Hmmm tylko pamietam ze ktos na forum tez po wymianie modułu nie mogł dopisac kluczyka i sposob z dwoma kluczykami pomogł problem jest taki ze ja mam tylko jeden ...... hmmmm moduł komfortu jest pod dywanem w nogach kierowcy tak ?? Postaram sie podmienic na moduł kumpla i zobacze ..... pozdrawiam Łukasz
domjenick Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Postaram sie podmienic na moduł kumpla nie musisz,zobacz,czy dopiszesz swój pilot do jego sterownika-wyeliminujesz problem pilota
kociu_22 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 No i po wczorajszej walce udało mi sie wkoncu uruchomic pilota przyczyna ??? uszkodzony kluczyk + bateria ktora miała 3.0v zamiast 3.3v najlepsze jest to ze w vagu było widac ze przyciski dzialaja... wielkie dzieki za pomoc wszystkim pozdrawiam Łukasz
steve69 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ... uszkodzony kluczyk + bateria ktora miała 3.0v zamiast 3.3v Na czym dokładnie to uszkodzenie polegało? Opisz, może przyda się innym. I jeszcze jedno - wcześniej pisałeś, że próbowałeś dopisać u siebie kluczyk kolegi i że się nie udało. To kolegi kluczyk też był uszkodzony i też (lub) z wyczerpaną baterią? -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi