petrus Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Co myślicie o tych oponach, bo mogę je kupić po okazyjnej cenie
schiller Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 szczerze? pierwszy raz o takich slysze i odradzam inwestowac w jakies "wynalazki"...
petrus Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2007 czytałem kiedyś o nich w "Auto Swiat" i oceniali je dość dobrze,(gorzej było z zimówkami) ale myślałem że ktoś z was je miał i powie mi jak to wygląda w praktyce
Szewczenko7 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nie polecam kupowac nie znanych oponek , kup lepiej sprawdzone dobre gumy nie pozalujesz i bedziesz pewny ze nie szczeli lub bieznik odpadnie
mateogda Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Znajomy jak kupował nowe dostał komplet zimówek Savy. Teraz po pięciu latach kiedy przyszedł czas wymiany stwierdził, że napewno kupi także Savę. Dodam, że ów człowiek mieszka poza miastem, więc zimą opona ma duże znaczenie. ...a tak swoją drogą jeżeli dobrze pamiętam Sava należy do koncernu Goodyear'a.
schiller Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 a tak swoją drogą jeżeli dobrze pamiętam Sava należy do koncernu Goodyear'a. no i co z tego? skoda tez nalezy do VAG i co...
mateogda Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no i co z tego? skoda tez nalezy do VAG i co... i jest dobrym samochodem dla mniej zamożnych lub jak kto woli, mniej wymagających ludzi.
schiller Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 tak wiem ale to nie mialo byc calkiem na serio gdzies tu wlasnie juz kidys byla dyskusja o skodach :> dobra EOT
Nasti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Powiem tak : mialem, na gorszym dziadostwie nie jezdzilem i teraz po kolei: -na suchym jeszcze da sie jechac ale nie za szybko -glosne jak cholera -na mokrym masakra zero przyczepnosci -po 7 tys.km. 4mm bierznika zostalo -i jeszcze jakis guz wyskoczyl normalnie masakra Nigdy wiecej wynalazkow...
Rekomendowane odpowiedzi