Glovash Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Witam Czy to normalne, że po odpaleniu auta , po cały dniu postoju, kiedy silnik jest zimny, że chodzi wentylator? (lewy - od kierowcy ) Co to w ogóle za wentylator? Byłem przed chwilą w aucie (od poniedziałku nie jeżdżona) i dziwne że chodził też wentylator... autem nie ruszyłem, stało chwilkę na luzie odpalone. Jak jeździłem, to zauważyłem, że temperatura nie dochodzi do 90 st. tylko wskazówka jest minimalnie przed. Dodatkowo zauważyłem, że obroty lekko falują (minimalnie 900-920 obr), może to ma związek..??
ROBERT Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Obudź się kolego i ... to wisko :wallbash: W temacie [ABC] w profilu [AEB]
Glovash Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 szukałem... tylko jeśli nie wiem dokładnie od czego to wentylator to trochę trudniej..
ROBERT Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 wpisz w szukajce - wisko lub sprzęgło wiskozowe/wiskotyczne i się dowiesz ...
grzesiek88 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szukałem... tylko jeśli nie wiem dokładnie od czego to wentylator to trochę trudniej.. nie rozumiem wentylator od chłodzenia silnika?? ja mam dwa jeden od klimy załanczany elektrycznie jak włącze klime a drugi na wisku
ROBERT Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 To już chyba milionowy wątek na tym forum na temat WISKA :wallbash: i założę się że za chwilę wyląduje w koszu ...
grzesiek88 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 tylko niewiadomo o który wentylator mu chodzi
ROBERT Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 tylko niewiadomo o który wentylator mu chodzi Witam Czy to normalne, że po odpaleniu auta , po cały dniu postoju, kiedy silnik jest zimny, że chodzi wentylator? ( lewy - od kierowcy ) ...
Rekomendowane odpowiedzi