DarkMind Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Witam, dziś kupiłem w sklepie filtra paliwa Mann Wk 842/11 do mojego Audi, jednak w sklepie nie spytali nawet o to jaki mam silnik, nim zaczęli szukać w kompie zdażyłem krzyknąć tylko, że B5 2000r, na opakowaniu nie ma, żadnej informacji do jakich aut jest ten filtr. szukając w google, wyczytałem, że komuś ten filtr do AJM nie pasował. Na stronie Mann Filter napisane, że powinien pasować do mojego, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z AJM i tym filtrem? Mam lecieć zwrócić, czy jednak podpasuje mi do autka? Pozdrawiam.
Glovash Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wg opisów z allegro pasuje... np. http://www.allegro.pl/item962613520_oryginalny_mann_filter_vw_audi_skoda.html
ROBERT Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 W [AJM] jest inny niż w [AFF], [AHH], [AHU], [AFN], [AVG]
DarkMind Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Teoretycznie według tego co jest na tej aukcji to powinien pasować, na stronie producenta znalazłem coś takiego: LINK Martwi mnie jednak to, że gdzies w goole wyczytałem, że komuś do AJM nie pasował i musiał użyć Bosha. Może jest Tu ktoś kto stosował ten filtr w AJM? lub wie czy napewno pasuje lub też nie? Pewnie i tak się przejadę dziś do mechanika i spytam.
Rekomendowane odpowiedzi