morwi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Cześć! Moja nie ma niestety trzeciego światła stop. Od dłuższego czasu szukam oryginalnego światła i nic. Teraz nie zależy mi już na oryginalnym światełku, tylko na takim, które przede wszystkim komponowałoby się z tylną szybą. Co sądzicie o tym: http://allegro.pl/item204133696_nowe_swiatlo_stop_orginal_vw_bora.html ? Będzie całkowicie przylegała do szyby, czy będą luki?
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nazwij jakoś temat bo nie wiadomo o co chodzi!!
morwi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wybacz, niechcący zapomniałem :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Powinno pasować, musiałbyś sprawdzić ale ori to ori!!
morwi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Niestety nie mam jak sprawdzić. Mogę powiedzieć tyle, że na innej aukcji z takim samym światłem były zdjęcia , na których zamontowane było ono w Audi 80. Nie były to fotki z bliska, więc nie jestem do końca pewien czy idealnie pasowało. Nie wiem też, czy nachylenie tylnej szyby w 80 jest takie samo jak w A4.
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Poczekaj może ktoś przekładał już stopa z innego auta , to się wypowie......albo i nie.
morwi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jeszcze nie, ale na pewno się przejadę. Ciekawe czy tam są drogie, jeśli w ogóle będą
cayenne Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tam najprędziej znajdziesz. Cene możesz negocjować,wkońcu to używany towar
morwi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ale powiem ci, że światełko od Bory jakoś bardziej mi się podoba. Tylko nie wiem czy zaryzykować i kupić.
dawajrapa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie kupuj, bo na bank nie bedzie przylegac. jest nizsze i duuuzo szersze. przypomina bardziej 3ci stop z A6 sedana... tak jak wspomnieli przedmowcy- szroty, lub allegro, z tym ze nie wpisuj "stop audi" tylko np "a4 czesci" "a4 rozbiorka" albo "a4 polka"- czesto sprzedaja tylne polki, na ktorych jest stop (ja tak kupilem;) i gwarantuje Ci ze w jeden dzien znajdziesz jakies auto z 3cim stopem- zadzwonisz, poprosisz i Ci wymontuja (upewnij sie, zeby nie zapomnieli o kostce do podlaczenia). http://allegro.pl/item208937504_audi_a4_b5_tylna_polka_podszybia_sedan_95_99.html - dzwon, spytaj czy sprzeda stop oddzielnie. Nie przeplac tylko, mysle ze 40-50 pln to jest max. podlaczenie to chwila moment, odchylasz wykladzine w bagazniku przy lampie, podpinasz sie pod odpowieni kabel i gra. na starej polce polozysz stop, zaznaczysz mniej wiecej miejsce na kostke- trzeba wyciac- najlepiej od spodu, male wiertelko a pozniej ostry noz i czesc. powodzenia!
morwi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2007 dawajrapa bardzo dziękuję! Skontaktuję się z nim i mam nadzieję że się zgodzi.
dawajrapa Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 morwi, nie ma za co i jak tam, masz juz ta lampe? swieci elegancko?
morwi Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie mam. Pytałem już kilka osób i tylko z półką sprzedają. Nie spieszy mi się i może coś się kiedyś trafi.
wesoly1601 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja mam w swojej niuni przyciemniane szyby fabrycznie i jesli bede chcial zamontowac 3 swiatlo STOP to bedzie je widac normalnie?
dawajrapa Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Nie mam. Pytałem już kilka osób i tylko z półką sprzedają. Nie spieszy mi się i może coś się kiedyś trafi. pewnie, szukaj az znajdziesz cos sie trafi na bank, nie watpie- powodzenia! wesoly1601, hehe, troche mnie rozbawiles tym pytaniem odp. tak, bedzie widac.
Darkman Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 dla zainteresowanych powiem że tylna półka po zdjęciu ma od spodu odwzorowany kształt do wycięcia na kostkę i śruby mocujące.Przynajmniej ja tak miałem.A martwiłem się jak idealnie spasowac by krzywo nie wyciąc a tu niespodzianka. Na allegro wpisz "a4 na części" i tam szukaj w ogłoszeniach fotek 3 stopu w całym aucie.Na pewno coś trafisz. Mnie to uczyniło 50 zeta z kostką.
morwi Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 Wysłałem trochę maili z zapytaniem o światło stop. Na razie dwóch odpisało. Jeden chce za nie 100, a drugi 80 zł.
dawajrapa Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 w pierwszym przypadku o polowe, w drugim o 30 pln za duzo... za 40-max 50 pln mozna to kupic. szukaj cierpliwie az sie trafi
Rekomendowane odpowiedzi