Hugo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poprawiłem temat , bo Adaś ma AWX , a nie AVF
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 fajna temperatura paliwka no i te wskazania w 008... Tak jakby but w podłodze nie był cały czas, ale chyba był... Dziwne w ogóle są.... przy dmuchaniu prawie 2600mbar (w 011) zaledwie te 175 koni ? (chociaż ładny prosty jest wykres) No i jaka temperatura otoczenia była ? Bo 45st w dolocie to chyba rewelacja nie jest, jak jest FMIC ? Chyba, że było bardzo gorąco na zewnątrz... Moje pomiary: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11992.msg151425#msg151425 a moc szacuję, na "trochę" więcej niż 175 koni....
Kunio Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 te 45 stopni w dolocie to zaleta wypasionych zlepów które próbują udawać FMIC poziek taki fachura
Gość Murzyn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 te logi sa jeszcze sprzed ostatniej korekty - nie pamietam jakie wtedy adaś mial parametry, ale auto kopcilo jak star 200. Cytujfajna temperatura paliwka no i te wskazania w 008... Tak jakby but w podłodze nie był cały czas, ale chyba był... Dziwne w ogóle są.... przy dmuchaniu prawie 2600mbar (w 011) zaledwie te 175 koni ? (chociaż ładny prosty jest wykres) adas prowadzil, wiec reki sobie nie bam uciac, ale na 99% byl w podlodze. Doladowanie (o ile mozna polegac na tych logach) dochodzi do prawie 2 bar (na wykresie szpic momentu) te 45 stopni w dolocie to zaleta wypasionych zlepów które próbują udawać FMIC tez mnie zaskoczyla temperatura w dolocie - Poź twierdzil, ze to wina tego, ze FMIC odsloniety jest tylko jakas 1/3 powierzchni - trzeba go przesunac w dol i to sporo
Rekomendowane odpowiedzi