Mc_Picia Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Witam! Ostatnio dałem zderzak przedni do lakierowania, został polakierowany i założony. Wygląda to tragicznie, Koleś który podjął się tego założył go jakoś krzywo, jest widocznie przesunięty w lewo, dośrodkowy kant reflektorów nie scala się ze zderzakiem, przesunięcie o jakieś ok. 1 cm. Niestety niemam możliwości powrotu do poprawy fuszerki. Czy ustawienie zderzaka się jakoś reguluje?
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 ja bym nie popuścił i mimo wszystko podjechał,a swoją drogą jak odebrałeś swoją furkę co do regulacji zderzaka wszystko masz na forum tylko po
Mc_Picia Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Na forum tego niestety znaleźć nie mogę. . No odbierałem, widziałem - mówił - przyjedź jak będziesz miał czas, bo potrzebowałem auto, a teraz koleś za granicą. Moja głupota - moja strata. Chce to sam naprawić lecz nie wiem jak.
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t59710.0.html;highlight=zderzak+przedni+regulacja jest jeszcze kilka innych tematów, wystarczy chcieć
Rekomendowane odpowiedzi