Tomasz N Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 witam; nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby. Sprawdziłem bezpiecznik i jest Ok co mogę jeszcze zrobić? czy ogrzewanie tylnych bocznych szyb powinno działać razem z tylną szybą? pozdrawiam Tomasz
arczi900819 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 sprawdź czy nie masz przerwanych ścieżek tych co grzeją i sprawdź miernikiem czy dochodzi do nich napięcie
Tomasz N Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 sprawdź czy nie masz przerwanych ścieżek tych co grzeją i sprawdź miernikiem czy dochodzi do nich napięcie ale boczne też nie grzeją ... a wydaje mi się, że powinny razem..chyba że się myle
arczi900819 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 a masz w bocznych ogrzewanie? nie spotkałem się jeszcze z tym... Ja bym najpierw odłączył przewody zasilające te ścieżki grzewcze, włączył grzanie i sprawdził czy dochodzi napięcie. Jak dochodzi to masz przerwaną ścieżkę. Jak nie ma napięcia to sprawdź czy za bezpiecznikiem jest bo mógł się np kabel przetrzeć. Tak wyłapiesz gdzie masz zanik napięcia i po problemie. Wydaje mi się że najszybciej jest gdzieś przerwa w ścieżkach grzewczych a to też miernikiem uniwersalnym da się sprawdzić.
Tomasz N Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 na bocznych tylnych mam na myśli te w bagażniku chodzi mi o kombi są też na nich takie same ściezki jak na tylnej.. czy to nie ogrzewanie? pozdrawiam Tomasz
steve69 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 na bocznych tylnych mam na myśli te w bagażniku chodzi mi o kombi są też na nich takie same ściezki jak na tylnej.. czy to nie ogrzewanie? To nie jest ogrzewanie. Te ścieżki to anteny :> -- Pozdrawiam. Sławek
klysek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 odlacz wtyki od ogrzewwania tylniej i przeczysc najprostszy sposob i najbardziej skuteczny :gwizdanie:
wladca_pierscieni Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kombinowales moze cos z klimatronikiem ?
arczi900819 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A w opisie masz: Model: A4 B6 Silnik: AVF 1.9 131PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Limuzyna Rocznik: 2003 Więc wydawało mi się to trochę dziwne. Odłącz przeczyść, sprawdź czy jest napięcie i pisz o efektach.
Rekomendowane odpowiedzi