zyga100 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 koledzy słyszeliście może o takim czymś jak automatyczne domykanie drzwi. Od doświadczonego mechanika dowiedziałem się że w b5 już to montowano. tzn. drzwi domykają się same w końcowym etapie zamykania tzn. gdy drzwi dotykają już karoserii. Warunkiem jest to że silnik musi być włączony
pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pierwsze słyszę... Może chodziło o automatyczne zamykanie drzwi
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tez nie slyszlaem o czyms takim a jak by mial,o chodzic o automatyczne zamykanie dzrwi to przeciez nie jest Rolsroyce:decayed:
Góral.tz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie słyszałem, kolega kolegi mojego kolegi też nie słyszał, być może doświadczenie moje i kolegi jest zbyt małe :wallbash:
jarek3251 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja o takim czymś słyszałem tylko ze nie w audi a np. oplu ( bodaj) jak drzwi sa bardzo masywne to takie cos zakładali żeby domknęły sie na ten drugi ząbek jeśli np. drzwi zamknęły sie tylko w połowie
Przemo 78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Takie rozwiazanie jest napewno w "S"klase 140 ale tam jest podwujna szyba i pancerne dzwi jak bardzo cie to interesuje to mysle ze najlepsza baza byly by dzwi od eski moze udalo by sie cos takiego zaadaptowac
Dawid0 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A8 niektóre mają domykanie drzwii.... polega on na tym ze zamykasz normalnie drzwii i jak i nie domkniesz a wskoczą tylko na pierwszy ząbek to same się dociągają.
Rekomendowane odpowiedzi