Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Automatyczne domykanie drzwi. Możliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy słyszeliście może o takim czymś jak automatyczne domykanie drzwi. Od doświadczonego mechanika dowiedziałem się że w b5 już to montowano. tzn. drzwi domykają się same w końcowym etapie zamykania tzn. gdy drzwi dotykają już karoserii. Warunkiem jest to że silnik musi być włączony

Opublikowano

Pierwsze słyszę...

Może chodziło o automatyczne zamykanie drzwi

Opublikowano

tez nie slyszlaem o czyms takim a jak by mial,o chodzic o automatyczne zamykanie dzrwi to przeciez nie jest Rolsroyce:decayed: :tongue4:

Opublikowano

nie słyszałem, kolega kolegi mojego kolegi też nie słyszał, być może doświadczenie moje i kolegi jest zbyt małe :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

a ja o takim czymś słyszałem tylko ze nie w audi a np. oplu ( bodaj) jak drzwi sa bardzo masywne to takie cos zakładali żeby domknęły sie na ten drugi ząbek jeśli np. drzwi zamknęły sie tylko w połowie

Opublikowano

Takie rozwiazanie jest napewno w "S"klase 140 ale tam jest podwujna szyba i pancerne dzwi jak bardzo cie to interesuje to mysle ze najlepsza baza byly by dzwi od eski moze udalo by sie cos takiego zaadaptowac

Opublikowano

A8 niektóre mają domykanie drzwii.... polega on na tym ze zamykasz normalnie drzwii i jak i nie domkniesz a wskoczą tylko na pierwszy ząbek to same się dociągają.

Opublikowano

Mechanik opowiada bzdury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...