AudioBas Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Produkty firmy PEIYING daruj sobie! Z dala od nich!!! Ze wzmacniaczmi JBL nie mialem styczności więc się nie wypowiadam. Na Twoim miejscu polowałbym na jakąś używkę. Alpine, Philips, Axton... To jaki subik w końcu będzie? Może poszukam Ci czegoś ciekawego ;-)
moro99 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Puki co poluje na jednego suba. A dokladniej na tego http://allegro.pl/item997380686_jbl_gto_4000_wzmacniacz_4x100_watt.html Jakos tak "pasuje mi" za ta kase co chce wydac moge powiedzmy ze "poeksperymetowac"[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:52_________________________________________________no ok sie udalo i zanabylem tego wzmaka. nie jest to gigant ale mysle ze za ta kase to dobry wybor
AudioBas Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ;-) To co wylicytowałeś to wzmacniacz, nie sub ;-) Sub=Subwoofer=Głośnik niskotonowy ;-) Więc wzmacniacz już posiadasz, jakiego suba planujesz? Okablowanie już masz?
moro99 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Taaa Pokickaly mi sie nazwy Wzmacniacz juz mam Kable tez juz pociagnalem (jeszcze tylko kosmetyka zostala (podlaczyc do radia chinch'e)) Co do glosnika mam dobra firme w wawce gdzie moge pojechac z swoim wzmacniaczem i swoim autem - tam wkladaja mi w skrzynie glosik jaki chce - testujemy i sie decyduje czy to chce czy nie chce koles cos mowil ze ma fajne glosniki Audio System MX 12 - jak podlacze to ocenie
Rekomendowane odpowiedzi