ktokolwiek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak w temacie I pare filmików z jazdy
Tripsu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pieknie dzwiek ktory moglbym sluchac caly czas ps pytanie mozna taki wydech zamontowac w normalnej audi a4 b5 1.8 i o ile sie przez to zwiekszy moc auta i ile on by gdzies kosztowal z gory dzieki i pozdro
ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Pewnie można to wyrezać w każdym aucie, a o koszta to pytania do Maćka Moc cholera wie ile dojdzie, ale musiało coś dojść i niutków chyba też, bo sprzęgło zajechałem podczas tych przejażdżek Myśle że ok 10 (plus, minus kilka w każdą stronę) potem się okaże na hamowni. Końcowy seria, zawsze pare stówek w kieszeni zostanie, a starczy na te moce co mam lub planuje mieć w najbliższej przyszłości
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Robić przelot i zostawiać końcowy komorowy?...
ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nic by mocy nie przybyło dzięki temu, a starcza do 450 spokojnie. Dźwięk jaki jest styknie, nie chce jeździć w zatyczkach do uszu
ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Maciek chyba wie co mówi Poza tym chce żeby z każdej strony wyglądał jak S4 seria, więc żadnego FMIca, i końcowy tłumik seria
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie podważam nikogo fachowości. Z ciekawości pytam.
ktokolwiek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie podważam nikogo fachowości. Z ciekawości pytam. Pewnie co tuner to inna opinia, ale ja się trzymam tej, zresztą wszystko wyjdzie na hamowni lub ewentualnej korekcie softu
Rekomendowane odpowiedzi