miszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A od zewnętrznej strony tej lampki jest pokazane gdzie wiercić , bo mam właśnie taką w rękach i nic nie widać Sent from my iPhone using Tapatalk
miszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Sorry od wewnętrznej Sent from my iPhone using Tapatalk
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 A od zewnętrznej strony tej lampki jest pokazane gdzie wiercić , bo mam właśnie taką w rękach i nic nie widaćSent from my iPhone using Tapatalk nie ale po prostu musisz zrobic to mniej więcej na środku
miszka Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzięki Sent from my iPhone using Tapatalk
wladi Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak ktoś chce to dawać maila mam w PDF-ie jak to wyrezać
wladi Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Wladi ja też poroszę Tobie to wyrezamy trzecią w bagażniku może się będzie kogoś woziło:naughty:
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 obiecane foki z wymiany postojówek na w5w podziękowanie dla kolegi reid wymieniłem gniazda i zapodałem osram diadem ale jedna knie 4000k tylko 6000k (czyli te które widać luzem:decayed: ) bo z bixem lepiej się komponuje sama postojówka postój + boxenon
wladi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 No ładnie Artur trzeba ogarnąć temat:wink:
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Wow za***iście no jestem MEGA zadowolony
Marcino87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Wow za***iście no jestem MEGA zadowolony chyba u Moni pod pracą robiłeś ile to kosztuje i gdzie to kupiłeś może być PW
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Wow za***iście no jestem MEGA zadowolony chyba u Moni pod pracą robiłeś ile to kosztuje i gdzie to kupiłeś może być PW no proszę jaka pamięć... ja kupiłem w ASO coś około 65zł żarówki + jeśli ktoś ma inne oprawki to ori z ASO coś ponad 50zł.
biggman Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 jest super Artur po co zmieniałeś oprawki ?
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 jest super Artur po co zmieniałeś oprawki ? miałem h6w a do tego nie było porządnego leda co by błędów nie walił, to zmieniłem
Rekomendowane odpowiedzi