Opublikowano 2 Listopada 201312 l Autor wygląda genialnie:slina: nie powiem gdzie podpatrzyłem coraz bardziej się do sedanów przekonuje:kox: jest zacnie:decayed: no na forum jest ich zdecydowanie mniej Artur Ty pitku tylko smaka robisz:slina::slina: elegancko:wink: przestań obadasz na żywo to smak Ci przejdzie. Po prostu zachorujesz na takie dzięki za dobre słowo Wzorowałem się na Domina furze
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Autor qr** teraz to i wiosny może nie być o to właśnie chodziło, bo zawsze czekałem na to lato jak głupi a teraz mam to w ...
Opublikowano 2 Listopada 201312 l qr** teraz to i wiosny może nie być o to właśnie chodziło, bo zawsze czekałem na to lato jak głupi a teraz mam to w ... znam ten ból zazdraszcze ci Artek
Opublikowano 2 Listopada 201312 l Artur ja za rok w 19" uderzam:naughty: na zimę ?? Haha wariat:decayed:
Opublikowano 3 Listopada 201312 l coraz bardziej się do sedanów przekonuje:kox: jest zacnie:decayed: sedany rządzą
Opublikowano 3 Listopada 201312 l elegancko wygląda.ten klasyczny wzór felg pasuje idealnie......Edytko..sedany rządzą
Opublikowano 3 Listopada 201312 l coraz bardziej się do sedanów przekonuje:kox: jest zacnie:decayed: sedany rządzą elegancko wygląda.ten klasyczny wzór felg pasuje idealnie......Edytko..sedany rządzą eeee nie rozpędzać mi się tu w sedana wózka z małym nie wsadzę Artur sorry za ot
Opublikowano 3 Listopada 201312 l coraz bardziej się do sedanów przekonuje:kox: jest zacnie:decayed: sedany rządzą elegancko wygląda.ten klasyczny wzór felg pasuje idealnie......Edytko..sedany rządzą eeee nie rozpędzać mi się tu w sedana wózka z małym nie wsadzę Artur sorry za ot a próbowałas go tam wogóle wsadzić?sedany wcale nie są takie małe
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor pacjent(ka) na stole: no i po zabiegu operacyjnym mam podświetlanie z tyłu na kanapę
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor powiem wam ze to jest 5 minut roboty, koszt 45zł a efekt naprawdę jest fajny ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Cały czas też o tym myślę. Grzegorz nie ma co myśleć trza działać