Adolf Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam jestem tu nowy. Jak w temacie, jeśli ktoś dysponuje takowym schemacikiem lub wie jaki kabelek jest od czego to byłbym wdzięczny za udostępnienie mi tych informacji dodam że szukałem już wszędzie i nie udało mi się niczego znaleźć, ani tu na forum ani na Google z góry dzięki za wszelką pomoc
seba1-2 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:26_________________________________________________"Na przewodach 3,4 jest stale +12 Po przekręceniu kluczyka w pozycje zapłonu (świecą kontrolki) na przewodach 5,2 pojawia się +12 Po przekręceniu w pozycje odpalania na przewodach 1,6,5 pojawia sie +12 a na przewodzie 2 znika" zapożyczono od krzynek
Adolf Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja mam osiem przewodów [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:28_________________________________________________W najbliższym czasie postaram się zrobić zdjęcie, tym bardziej że jak tam zaglądałem to jeden czerwono-czarny (rozrusznik prawdopodobnie) jest gdzieś pociągnięty, tak jakby poprzedni właściciel miał taki włącznik, no i kostka jest do wymiany niestety[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:32_________________________________________________mam dwa żółto-coś tam, jeden jest grubszy od drugiego i są połączone razem
seba1-2 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 rozetnij kabel i zobaczysz co się stanie po przekręceniu
Adolf Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na czerwono-czarnym jest u mnie na pewno rozrusznik, właśnie kumpel mi powiedział że doszedł do końca kabla jak patrzyliśmy, jak je rozłączył rozrusznik nie kręcił,ale jak będę miał chwilę czasu to zrobię parę fotek i postaram się dojść po kolei od czego są poszczególne kable a na razie dziękuje za pomoc
domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 publicznie nie mówimy o zabezpieczeniach,jakie stosujemy w aucie
domjenick Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to już jego sprawa wiem,ale jeśli po tym temacie komuś zginie auto,bo potencjalny amator cudzych aut ,jest na tym Forum i będzie wiedział,jakich zabezpieczeń używa "ofiara"-będzie mieć pretensje do Nas,a My i Zarząd chcemy unikać takich mało komfortowych sytuacji-dlatego tak lepiej będzie dla wszystkich przecież można na PW :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi