sardo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam mały problem i nie wiem co to jest, nabyłem A4 1.8T i mam bardzo niskie sprzęgło mało tego co jakiś czas sprzęgło jest wywalone na max i bierze pod koniec co to jest ?
schiller Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 sprzęgło bierze pod koniec co to jest ? standard w przyzwyczaj sie. chyba ze masz jeszxcze jakies inne objawy. np slizganie czy problemy z wbijaniem biegow. to moze oznaczac ze sie sprzeglo po prostu konczy. o innych przypadkach narazie nie bede pisal bo to juz sa sprawy bardziej bolesne...... finansowo
wiki Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam mały problem i nie wiem co to jest, nabyłem A4 1.8T i mam bardzo niskie sprzęgło mało tego co jakiś czas sprzęgło jest wywalone na max i bierze pod koniec co to jest ? nie rozumię, może trochę jaśniej tzn. zazwyczaj sprzegło bierze ci od samej podłogi i to ci przeszkadza a czasami bierze pod koniec skokou pedała i to też ci przeszkadza ? odpowiem tak jeśli bierze od samej podłogi to jest super prawidłowo, jeśli bierze w 3/4 skoku pedała to normalka w grupie VW/Audi, a jeśli raz jest tak a za chwilę inaczej to nic z tego nie rozumię i stawiam na hydraulikę sprzęgła
sardo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2007 nie slizga się bierze przy podłodze i jest super, tylko draznią te zmiany wysokości jeśli coś trzeba wymienić to wymienie tylko żeby było jednakowo
mjw83 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Witam chiał bym podłączyc się pod temat otóz w mojej A4 sprzęgło bierze od połowy a nawet pod samą górą na co stawiacie? na co zwrócic uwagę? Pozdrawiam
RAFLIK A4 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 ja wymieniłem całe sprzęgło plus dwumasa na nowe LUK i teraz bierze mi od samego dołu
Buba Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 sprzęgło które bierze wysoko to normalka. chyba że wymienicie na nowe to wtedy bedzie OK mają już swoje lata wiec nie wymagajcie że będą działały jak nowe
mjw83 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jaki to jest przewidywalny koszt samych czesci, co trzeba wymienic?
Rekomendowane odpowiedzi