PiterA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panowie prosze o pomoc w odczytaniu logow bo sam natym sie nieznam i jakakolwiek pomoc moze mi wiele pomoc http://vaglog.rtnet.pl/piotrek361_10165.html Z gory dziekuje
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Logi robione 3 na raz zamiast osobno
banshee Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kierownice się przycinają. A co z resztą logów?
PiterA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jakbym wiedzial tobym pewnie je wrzucil ale jestem laik a logi robil kumpel ktory wyslal mi takie cos i nic wiecej [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________ kierownice się przycinają. A co z resztą logów? A powiedz mi kolego mozna z tych logow wywnioskowac cos o przeplywomierzu??
banshee Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jakbym wiedzial tobym pewnie je wrzucil ale jestem laik a logi robil kumpel ktory wyslal mi takie cos i nic wiecej [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 16:02_________________________________________________ kierownice się przycinają. A co z resztą logów? A powiedz mi kolego mozna z tych logow wywnioskowac cos o przeplywomierzu?? Można - przepływomierz OK, bo jeszcze dawki nie obcina. Dokładną diagnozę będzie można postawić, jak turbo będzie pompować tyle ile powinno powyżej 2500obr./min. bo obecnie jest lipa przez kierownice. Popsikaj WD-40, klucz w rękę i zacznij machać - może je rozruszasz bez wyciągania suszarki. Jak nie wiesz o czym mówie to poszukaj na forum - wałkowane wiele razy.
PiterA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dziekuje kolego pojezdze troche zwawiej niz zawsze moze pomoze a jak nie to do mechaniora Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi