dzik23 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 zołta kontrolka z wykrzyknikiem od czego jest ta kontrolka? dodam ze auta nie da sie odpalic i zapala sie od razu przy przekreceniu kluczyka. prosze o pomoc bo w dzialie z komunikatami nie ma opisanych kontrolek. audi a4 b6 1.9tdi
dzik23 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 od ASR czy od ESP ok a wie ktos moze dlaczego auto nie chce odpalic? zachowuje sie jakby po prostu brakowało mu pradu o co tu chodzi? da sie cos z tym zrobic? akumulator ładowałem dzisiaj 9 godz bo myslałem ze o niego chodzi i nadal to samo
dzik23 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 włąsnie w tym problem ze nie mam vaga
Młody Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Żółta to ESP nie ma wpływu na odpalenie. A "kręci" czy kompletnie nic
Góral.tz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a nie ma nikogo z forum w twojej okolicy????? z vagiem bo najprościej zacząć od tego
dzik23 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak przekrece kluczyk to troche zakreci po czym nic tak jakby mu brakowało pradu po prostu
Vinsent Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miałem swojego czasu podobnie, i okazało się ze pompa paliwa skończyła żywot.
dzik23 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dzieki wszystkim za pomoc. okazało sie ze akumulator poszedł, zakupiłem nowy ale kontrolka od ESP nadal nie gasnie co sie mogło stac?
kaniewiak Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kolego spróbuj przy włączonym silniku nacisnąć przycisk ESP który się znajduje obok "wizytownika" albo szufladki na monety powinno pomóc
dzik23 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no tak racja przestała swiecic. ale czy teraz ESP jest właczone czy wyłaczone jak kontrolka nie swieci?
kaniewiak Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Gdy na desce rozdzielczej nie świeci to znaczy że ESP jest aktywny - włączony
Szefcio Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dokładnie tak gdy świeci ESP jest wyłączone
Rekomendowane odpowiedzi